WYW kereső

Weblapok:  

1. Õsi kínai egészségvédelem Új ablak: http://www.tiens-patika.hu/

Hagyományos kínai orvoslás! Számtalan betegség kezelése, megelõzése hatékonyan, mellékhatások nélkül!

http://www.tiens-patika.hu/

2. Aromatoll és más illatszer, füstölök bemutatása, értékesítése. Új ablak: http://www.aromasziget.hu/

Aromatoll és más illatszer, füstölök bemutatása, értékesítése.

http://www.aromasziget.hu/

3. Az infraszauna szakértő: Sunlight Saunas Hungary Új ablak: http://www.sunlightsaunas.eu.com/

Napsugárszaunák, infraszaunák a szakértőtől. Ingyenes vagy akár otthoni kipróbálási lehetőséggel.

http://www.sunlightsaunas.eu.com/

4. Ba-Bér talpbetét Új ablak: http://ba-ber.com/

A betétben elhelyezett különleges folyadék biztosítja az ideális talpalátámasztást, a mozgó gél masszírozza a talp idegvégzõdéseit, serkenti a láb vérellátását, csökkenti a fáradtságérzést, a gerinctáji fájdalmakat.

http://ba-ber.com/

5. Berkó Zsófia spirituális önismereti tanácsadó Új ablak: http://www.gyogyitobeszelgetes.hu/

A \"gyógyító beszélgetés\" alapját egy személyiségtérkép képezi, melynek elkészítése során több módszert alkalmazok, melyek a számmisztika, ezen belül kiemelten az életfeladat meghatározás, illetve a pszichogenetika.\r\n\r\nA számmisztika az égitestek rezgéseit, pszichológiai és egyéb hatásait bizonyos számokkal azonosította, több ezer éves megfigyelések alapján.\r\n\r\nA számmisztikában az asztrológusok munkájának az esszenciáját használjuk könnyen kezelhető számokra lefordítva, így a személyre szabott életfeladat pontosan behatárolható.\r\n\r\nA túlzott feszültség, a stresszhormon felborítja a kényes hormonális egyensúlyt.\r\n\r\nA tudat alatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai problémákat.\r\n\r\nA Spirituális választerápia egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudatalatti blokkokat, korlátozó hiedelmeket lehet oldani.

http://www.gyogyitobeszelgetes.hu/

6. Biorezonanciás szoftver Új ablak: http://www.frekvenciakezeles.hu/

Dr. Rife frekvencia generátor szoftver, biorezonanciás kezelés a számítógépen keresztül. Szervek biorezonanciás frekvenciájának visszaállítása, Csakra kezelés a hangkártyából. Több száz terápiát \r\ntartalmazó adatbázis.

http://www.frekvenciakezeles.hu/

7. CÉDRUS HÁZ Egészségközpont Új ablak: http://www.cedrusegeszseghaz.hu/

Központunkban igényes körülmények között számos alternatív gyógymóddal, 12 féle terápiás és kényeztető masszázzsal, 9 szakemberrel várjuk a gyógyulni vagy kikapcsolódni vágyókat.

http://www.cedrusegeszseghaz.hu/

8. Dohnyzásról leszokás Új ablak: http://www.gyogyero.hu/

Leszokni a dohányzásról igen nehéz feladat, így 100 emberből csak 3-nak sikerül önerőből leszokni. A másik 97 embernek segít a biorezonanciás dohányzás leszoktatás. Ezzel a módszerrel jelentős elvonási tünetek nélkül, már egy egyszeri kezeléssel is végleg leszokhat a dohányzásról.

http://www.gyogyero.hu/

9. Eõry Emese természetgyógyász Új ablak: http://eoryemese.hu/

Segíthetek Neked, ha az életedben elakadtál valahol és nem találod nehéz helyzetedre a megoldást, ha szeretnél rálátni jelen problémád okaira, és szívesen változtatnál rajtuk, ha szeretnél bõséget teremteni életedben és harmóniát, megértést, békességet kapcsolataidban. Ha természetes módszerekkel ( fülakupunktúra, akupresszúra, talpmasszázs, hátizom lazító masszázs köpölyözéssel, moxaterápia, tibeti gyógyító hangrezgés, spirituális választerápia, gyógyító ábrák használata ) gyógyulnál. Ha szívesen tanulnál légzõgyakorlatokat és egyéb meridián gyakorlatokat fogyás, gyógyulás és feltöltõdés céljából, hogy ezeket rendszeresen otthon is gyakorold. Ha Te is örömmel lennél természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, akupresszõr, hogy nyugtató, méregtelenítõ, fájdalomcsillapító kezelésekkel segítsd családtagjaid, barátaid gyógyulását.

http://eoryemese.hu/

10. Flavindex.hu, a Flavin7 termékek profi webáruháza! Új ablak: http://flavindex.hu/

10.000 Ft.-tól ingyenes házhoz szállítás! Flavin7, Slim Flavin, Glabridin, Crystal Complex, Őssejt fokozó, Flavitaminok és még több, mint 200 magyar étrend kiegészítő termék profi webáruháza. A legfontosabb a megelőzés - elsősorban antioxidánsokkal!

http://flavindex.hu/

11. Flo.hu - egyéni és csoportos terápiás megoldások Új ablak: http://www.flo.hu/

Egyéni és csoportos terápiákkal segítek neked abban, hogy megtaláld önmagadat, a problémáidat és azok megoldásait. Ha várandósság, vagy szülés közben támaszkodnál valakire, akkor is nyugodtan keress meg. Amivel már sokaknak segítettem: imaginációs szimbólumterápia, mélyen lazító melegvizes terápia, kezdő önismereti csoport, haladó önismereti csoport, magzat- és születéscsoport.

http://www.flo.hu/

12. Gyógynövényes natúr kozmetikumok Új ablak: http://www.neoplant.org/

A NEOPLANT natúrkozmetikai termékek a bõrt fiatalossá, hidratálttá és egészségessé varázsolják. Nem tartalmaznak színezéket és illatanyagokat. Bõrvédõ és regeneráló hatású összetevõk révén sikeresen kezelhetõvé válnak a fent említett gyulladásos és hámsérüléssel járó bõrproblémák.

http://www.neoplant.org/

13. Lúgosítás - fogyókúra és egészségmegõrzés. Új ablak: http://lugositas.shp.hu/

Lúgosítás az Innerlight Inc-tõl. Egy különleges savtalanító zöldésgkúra a Supergreens-szel, amely a fogyókúrában és az egészségmegõrzésben is nagyon hasznos.

http://lugositas.shp.hu/

14. Mágnesterápia magneter készülékkel. 100%-ig magyar fejlesztés Új ablak: http://magneter.shp.hu/

Mágnesterápia a XXI. század terápiája. Wellness az Ön otthonában.

http://magneter.shp.hu/

15. Medinatural fülgyertya, testgyertya, méhviasz, illoólaj Új ablak: http://medinatural.hu/

Fülgyertya, testgyertya, és amire szükséged lehet a használatukhoz. A fülgyertyázás és a testgyertyázás során felmerülõ kérdéseidre kaphatsz itt választ.

http://medinatural.hu/

16. Menopauza kérdések, válaszok, tanácsok nőknek és férfiaknak! Új ablak: http://www.klimax.egeszseg-center.hu/

A menopauza az élet természetes velejárója, amely minden nő, életében bekövetkezik! Vannak, akik könnyedén tudják kezelni életüknek ezen szakaszát, és vannak akik kellemetlen tünetek kíséretében vészelik át ezt az időszakot. A klimax nem betegség, hanem egy állapot, melyet a változó korú nők hormonháztartásának, a hormontermelés egyensúlyának felborulása eredményez. Általában a negyvenes életévekben kezdődik, és a legtöbb esetben nem jár súlyos panaszokkal, néha azonban jelentős zavart okozó testi és pszichés tünetek is kísérik. A változókorba lépő nők keveset tudnak arról, hogy a menopauzaként emlegetett folyamat valójában több, konkrét tünetegyüttessel körülhatárolható időszakból áll. De vajon mire kell és érdemes figyelni ezekben az időszakokban?

http://www.klimax.egeszseg-center.hu/

17. pH-Lugosítás Új ablak: http://www.ph-lugositas.hu/

pH-Lugosítás oldal elkészítésének fõ motívációja az volt, hogy felhívjuk az ebmerek figyelmét Dr. Robert Young kutatásai alapján a savasodás problémájára és megismertessük velük a lugosítás lényegét. Hogy természetes módon szervezetünk lugos kémhatású és hogy az elsavasodás mekkora szerepet játszik a különféle betegségek kialakulásában, mint például: elhízás, candida, allergia, ekcéma, cellulitisz, reflux, chron, daganat, cukorbetegség és a magas vérnyomás. Az Innerlight termékek segítségével könnyedén elvégzhetõ a savtalanítás, szervezetunk lugosítása.

http://www.ph-lugositas.hu/

18. Reiki - Gyógyítás - Méregtelenítés Új ablak: http://www.reikiszaza.uw.hu/

Ha egészséges vagy, akkor a Reikit relaxálásra, egyéni energiaszinted helyreállítására használhatod. Ha nem vagy egészséges, legyen az testi, szellemi vagy spirituális jellegü a Reiki kulcsszerepet játszhat abban, hogy vállald gyógyulásod felelõsségét.

http://www.reikiszaza.uw.hu/

19. Tiens termékek, alternatív gyógymodok Új ablak: http://tiensegeszseg.hu/

A TIENS cég már több éve kimagasló fölénnyel rendelkezik az alternatív Keleti gyógyászatban. Ha már nem talál megoldást betegségére, akkor nálunk a helye!

http://tiensegeszseg.hu/

20. Wellness, spa szolgáltatások Új ablak: http://www.wellnessspa.ws/

Wellness,spa szolgáltatások leírásai, melyeket a különfél gyógyközpontok, hotelek és szépségszalonok nyújtanak. Masszázsfajták, gyógykezelések, testpakolások, alakformáló kezelések, alternatív gyógyászati formák.

http://www.wellnessspa.ws/

21. winalite love moon - az anionos betétcsalád Új ablak: http://wlovemoon.com/

Zavarják a menstruáció alatt felmerülõ szagok? Kényelmetlen a betét? Furcsa dolgok történnek odalent? Ha csak egy kérdésre is igen a válasz, akkor itt a helye! Nálunk megtalálja a megoldást a tiszta, ápolt és egészséges élethez.

http://wlovemoon.com/

© 2006-2018 Kereső