WYW kereső

Weblapok:  

1. - Betegségek Új ablak: http://betegsegek.wyw.hu/

Betegség katalógus - betegségek, megbetegedések, szenvedélybetegségek, hormonbetegségek. Idegrendszer, mozgásszervi, pszichés, fertőző, daganatos, táplálkozási, nemi betegségek.

http://betegsegek.wyw.hu/

2. Cukormentes.hu Új ablak: http://cukormentes.hu/

Magyarországon több mint ötszázezer cukorbeteg él, de akár a többszöröse is lehet azoknak a száma, akik még nem ismerték fel a betegségüket. Az oldalról kiderül, mit érdemes tudni a cukorbetegségről, az édesítőszerekről, miért van szükség cukormentes étkezésre, valamint ismertetve van néhány cukormentes recept és főzési tippek.

http://cukormentes.hu/

3. Elsavasodás és betegségek Új ablak: http://www.lugositas.info/

Az elsavasodás áll nagyon sok megbetegedés mögött. Hogyan hat ki az elsavasodás az egészségünkre, és hogyan alakulnak ki, az egyes betegségek és tüneteik ezekrõl olvashat az oldalon.

http://www.lugositas.info/

4. INDISO Új ablak: http://www.indiso.eu/

INDISO a leginnovatívabb, megbízható klinikai fizioterápiás kezelés és koncepció sikeres eredményekkel a prevenció és rehabilitáció területein, valamint az életminõség javításában gyerekek és felnõttek esetében egyaránt.

http://www.indiso.eu/

5. Közösség az egészségért Új ablak: http://www.varoszoba.hu/

Ossza meg másokkal is betegsége, felépülése történetét! Olvassa el sorstársai sztorijait vagy keressen válogatott orvosi forrásokból! A Várószoba egy támogatói közösség azoknak, akik valamely betegséggel és annak gyógyításával kapcsolatban keresnek támogatást, tanácsot és bátorítást.

http://www.varoszoba.hu/

6. Parkinson-kór, disztónia és tremor kezelése mély agyi stimulációval Új ablak: http://www.neurology.hu/betegtajekoztato/index.html

Parkinson-kór, disztónia és tremor kezelése mély agyi stimulációval. Betegtájékoztató.

http://www.neurology.hu/betegtajekoztato/index.html

© 2006-2018 Kereső