WYW kereső

Weblapok:  

1. Akupunktúrásorvos.hu Új ablak: http://akupunkturasorvos.hu/

Mindenre van megoldás! Látogassa meg oldalunkat bizalommal. AZ EGÉSZSÉG NEM MINDEN, DE EGÉSZSÉG NÉLKÜL MINDEN SEMMI!

http://akupunkturasorvos.hu/

2. Bõrgyógyászat Székesfehérvár Új ablak: http://www.borrak.hu/

Dr Svajda Bernadett - Bõrgyógyász (Székesfehérvár).

http://www.borrak.hu/

3. Botox kezelés, bőrgyógyász- gyermekbőrgyógyász esztétikai magánrendelés Új ablak: http://www.duoderm.hu/

Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyász-kozmetológus, gyermekbőrgyógyász vagyok. 1999 óta végzek lézerkezeléseket. Bőrgyógyászként hazánkban elsőként kezdtem a BOTOX ? injekció alkalmazását a mimikai ráncok és a kóros izzadás kezelésére. A bőrfiatalító kezelések közül a microdermabrasio, kémiai peeling, orvosi mezoterápia, lézeres fotorejuvenáció, kollagénindukciós terápia mellett ajak- és ráncfeltöltéssel foglalkozom. \r\nMagyarországon elsőként hoztam létre MediSpa (medical spa) szalont, mely egyesíti a bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket és az állandó orvosi felügyelet alatt folytatott kozmetikai wellness szolgáltatásokat.\r\nSzalonunkban a Physiomins módszert továbbfejlesztve fogyasztó és alakformáló kezeléseket végzünk, ezek, valamint az orvosi kozmetika, masszázs, hajgyógyászat és fodrászat jól egészítik ki magánrendelőm fiatalító anti-aging eljárásait. C

http://www.duoderm.hu/

4. DNS-vizsgálat Új ablak: http://dnskozpont.hu/

Szakértői tanácsadást és támogatást nyújtunk a DNS-vizsgálatok minden vonatkozásában, beleértve az apasági/anyasági/testvér-vizsgálatokat, a nemzetiségi és diagnosztikai teszteket, a DNS-tárolást és , jellemzést, valamint az igazságügyi konzultációt.

http://dnskozpont.hu/

5. dr. Berényi - urológiai magánrendelés Új ablak: http://www.prosztataszures.hu/index.htm

Urológiai magánrendelés, egynapos sebészet, prosztataszürés, fitymaszükület, szexuális zavarok, merevedési zavar, vesebetegség, vizelési zavarok.

http://www.prosztataszures.hu/index.htm

6. Dr. Csüllög Ferenc Urológus - magánrendelés Nyíregyháza Új ablak: http://www.urologus-nyiregyhaza.hu/

Dr. Csüllög Ferenc Urológus Magánrendelés 4400 Nyíregyháza Szent István u. 8. Csütörtök: 16.-18. Merevedési zavarok, vizelettartási problémák, vizeletürítési zavarok kezelése. Ultrahang vizsgálat

http://www.urologus-nyiregyhaza.hu/

7. Dr. Tidrenczel Zsolt Szülész- nőgyógyász szakorvos Új ablak: http://www.drtidrenczelzsolt.hu  /

Dr. Tidrenczel Zsolt Szülész- nőgyógyász szakorvos. 1999-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Szülészet-nőgyógyászati gyakornoki képzésemet az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem, majd 2000-2001-ben a Japán Akita Egyetem Honjo-i oktató kórházának szülészeti osztályán külföldi ösztöndíjas gyakornokként tanultam és dolgoztam. A MÁV Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztálya 2001 óta a munkahelyem, az utóbbi három évben a kórház átalakítások óta Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) néven. Szülészet-nőgyógyászati szakképesítésemet 2005. februárjában vettem át, ezzel párhuzamosan 2004 óta folytatok PhD tanulmányokat a SE Humánmorfológiai és Fejlődésbiológiai Intézetében. Kutatási területem a polycystás ovárium syndroma (PCO syndroma) és az agyalapi mirigy hormonális szabályozása.

http://www.drtidrenczelzsolt.hu /

8. dr. Tihanyi László orvos weboldala Új ablak: http://www.drtihanyi.hu/

dr. Tihanyi László belgyógyász, kardiológus, kardio-rehabilitológus weboldala. Zöld medicina. Supergreens.

http://www.drtihanyi.hu/

9. Dr.Cziáky Tamás Szülész-nőgyógyász Új ablak: http://www.cziakyszulesz.hu/

Dr.Cziáky Tamás Szülész-nőgyógyász honlapja.

http://www.cziakyszulesz.hu/

10. e-Doki, avagy Kérem a következõt! Új ablak: http://www.keremakovetkezot.hu/

Fogorvosok és fogtechnikusok, Gyógytornászok, Gyógymasszõrök, Házi betegápolók, Házi gyermekorvosok, Háziorvosok, Igazságügyi orvosszakértõk, Pszichológusok, Szakápolók, Szakorvosok, Természetgyógyászok, Védõnõk és szülésznõk, Kórházak, Rendelõintézetek, Betegszállítók és egyéb egészségügyi szakemberek adatbázisa. Jelentkezzen rendelésre interneten keresztül!

http://www.keremakovetkezot.hu/

11. Euritmia Medic Bt. - Sebészeti magánrendelés Új ablak: http://www.gyogykozpont.hu/

Sebészeti magánrendelés. Aranyeres panaszok gumigyürüs ligatúrája, visszeres problémák injekciós szkleroterápiás kezelése. Bõrelváltozások, tyúkszemek, szemölcsök, anyajegyek eltávolítása, szövettani vizsgálata. Benõtt, gyulladt köröm kezelése, 3TO-Spange-val körömszabályozás.

http://www.gyogykozpont.hu/

12. Gerincfájdalom - Doctorfit Gerincambulancia Új ablak: http://www.gerinc-klinika.hu/

Központi Rendelő - 1136 Budapest., Hegedűs Gyula u. 16. Telefon: (06 1) 302 5556 E-mail: info@doctorfit.hu - Gerincbetegség, Derékfájás, Gerincferdülés, Gerincsérv, Fájdalomcsillapítás, Gerincműtét, Gerincprobléma, Gerincvizsgálat. Az oldal célja, hogy hasznos segítséget nyújtson a gerincbetegségben érintett emberek számára. A gerincbetegség, a gerincfájdalom igazi népbetegség. A gerincgyógyászok-ortopéd orvosok sokat tudnak tenni a megelőzés módszereivel, hogy ne alakuljon ki a gerincprobléma, és a gerincfájdalom ne akadályozza a páciens életvitelét. Illetve ha már kialakult a gerincbetegség, akkor annak gyógyítása a feladat, melyet mindenképp a Gerincklinikán történő alapos orvosi vizsgálatnak kell megelőznie. Osteopathia - mozgásszervi masszázskezelés és gerincmasszázs Orvosi gyógymasszázs, Yumeiho masszázs, Bao DaoYin gerinctorna, akupunktúra, endoszkópos gerinc sebés

http://www.gerinc-klinika.hu/

13. Rombauer és Társa Kft. Új ablak: http://www.rombauer.hu/

Sebészeti, onkológiai szakrendelés, tanácsadás, általános orvosi ellátás, szűrővizsgálatok, biorezonancia terápia, betegirányítás, masszázs.

http://www.rombauer.hu/

© 2006-2018 Kereső