WYW kereső

Weblapok:  

1. Természetgyógyászat fajták, táplálékkiegészítõk leírása. Új ablak: http://www.egeszseg.org/

Az egészséges életmódhoz tartozik az is, hogy különféle betegségek esetében maga a gyógyítás is egészséges legyen. Az oldalon különféle természetgyógyászati eljárások leírásai találhatók, illetve a táplálékkiegészítõk, mint a vitaminok, ásványi anyagok, mikro-tápanyagok leírása.

http://www.egeszseg.org/

2. Természetgyógyászati ismeretterjesztõ cikkek Új ablak: http://www.termeszetgyogyaszat.info/

Természetgyógyászati módszerek leírása. Szelíd módszer a gyógyításhoz, a szervezet öngyógyító erejének visszaállítása gyógyszerek nélkül. Életvezetési tanácsok a természet erejét igénybevéve.

http://www.termeszetgyogyaszat.info/

3. Természetgyógyász kezelés és természetes házi praktikák - Róka Ferenc Új ablak: http://rokaferenc.blogspot.com/

Róka Ferenc természetgyógyász a gyógyító masszázs eszközeivel kezel krónikus, hosszan elhúzódó betegségeket. Az alkalmazott természetes gyógymódok főleg a masszázs eszköztárából kerülnek ki, de speciális esetekben az akupresszúra, az olajterápia, az illóolajokat használó aromaterápia, a köpölyözés és a pránanadi fogásai is megjelennek a kezelések során. A masszázs típusok közül a svédmasszázs, a talpmasszázs, reflexológia, fül masszázsa, a hajas fejbőr és az arc gyógyító masszázsa adja a fogáskollekciót, amelyből személyre és betegségre szabott receptet állít össze a szerző. A kezelések egyik problémája, hogy milyen módon egészítsük ki a terápiát mi magunk a siker előmozdítása érdekében. E célból készült a honlap, ahol a természetgyógyász válaszol.\r\n- Mit ajánl az alternatív medicina az egyes betegségek orvosi kezelésének kiegészítésére? - H

http://rokaferenc.blogspot.com/

© 2006-2018 Kereső