WYW kereső

Weblapok:  

1. - Kölcsönző, kölcsönzés Új ablak: http://kolcsonzo.wyw.hu/

Autó, busz, mikrobusz, utánfutó, lakókocsi-lakóautó, daru targonca, gép, esküvői ruha, kölcsönzés. DVD, video, ital, ételautomata, limuzin jelmez, sportszer, wc, konténer bérlés.

http://kolcsonzo.wyw.hu/

2. Kávéautomata, üdítõautomata és snack automata Új ablak: http://www.vendit.hu/

Kávéautomaták, üdítõautomaták és snack automaták bérbe adása és üzembe helyezése. Gépeink esztétikus megjelenésüek, modernek, megbízhatóak. Termékeink: üdítõk: Coca-Cola, Fanta, Nestea, Cappy, Naturaqua és egyéb ismert, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. által forgalmazott üdítõitalok, kávék: a magyar ízlésvilághoz igazodó kávék, cappuccinok és egyéb melegital különlegességek, snack:a legkedveltebb édességek és ropogtatnivalók. Szolgáltatásunk: térítésmentes gépkihelyezés, folyamatos és ingyenes üzemeltetés, karbantartás, a fogyasztásnak megfelelõ gyakoriságú töltés.

http://www.vendit.hu/

3. Ledfal vásárlás, bérlés KT Led Média Új ablak: http://www.ktledmedia.eu/

KT-LED Média Kft magyar és szlovák piacon fellelhetõ Led fal hirdetési felületeit kínálja ügyfeleinek. Cégünk azt a célt tüzte ki maga elé, hogy kiváltsa a nehézkes, lassan és körülményesen frissíthetõ kültéri plakátokat, hirdetõtáblákat, gyönyörü, akár a teljes színskálát használó mozgó reklámfilmek, vagy valós idõben frissíthetõ szöveges hirdetések megjelenítésére képes, ledes képernyõkre, komoly elõnyt nyújtva ezzel ügyfeleinknek. A XXI. századi technológiának köszönhetõen lehetõvé válik az üzenetek frissítése valós idõben. Szolgáltatásaink: • Helyi, regionális, országos, és határokon átnyúló LED fal reklámok • Kampányok tervezése, szervezése és kivitelezése • Reklám Spotok tervezése, gyártása • LED falak bérbeadása

http://www.ktledmedia.eu/

4. Mobili - mobil WC kölcsönzés Új ablak: http://www.mobili.hu/

Szavatoljuk a gyors kiszállítást 24 órán belül, az egész ország területén. A DIXI mobil WC fülkék csúcsminőségűek, megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak.

http://www.mobili.hu/

5. Nyír-Jelmez Kft. - Nyíregyháza Új ablak: http://nyirjelmez.hu/

Jelmez, táncruha, alkalmi ruha, menyasszonyi ruha kölcsönzés, készítés, értékesítés Nyíregyházán.

http://nyirjelmez.hu/

6. Octosys kiállítás kivitelezõ kft. Új ablak: http://octosyskft.hu/

Kiállítások és rendezvények tervezése és kivitelezése, valamint installációk értékesítése. Sátrak és bútorok kölcsönzése.

http://octosyskft.hu/

7. TOITOI Kft. Új ablak: http://www.toitoi.hu/

A tisztaság és a higiénia terén a TOI TOI nem ismer kompromisszumokat. Szavatoljuk a gyors kiszállítást 24 órán belül, az egész ország területén.

http://www.toitoi.hu/

© 2006-2018 Kereső