WYW kereső

Weblapok:  

1. CÉGregiszter Online Cégkatalógus Új ablak: http://cgr.hu/

CÉGregiszter Online cégkeresõ és üzleti katalógus cégek, vállalkozások és szolgáltatások számára. A cégkatalógus szolgáltatást cégkeresõ teszi teljessé, az eligazodást Google térképek segítik.

http://cgr.hu/

2. Cégkatalógus Új ablak: http://www.szakkatalogus.hu/

Ne vesztegesse az idõt haszontalan utánjárással, nézzen be hozzánk. Cégkatalógus, hogy könnyen megtalálja a céget, amit keres.A cégkeresõ és szakmai keresõ hasznos segítséget ad a cégkatalógus böngészésére. Oldalunkon hirdetheti cégét, ha ajánlatot kér még ma gyors és hatékony segítséget kap, hogy cége könnyen elérhetõ legyen.

http://www.szakkatalogus.hu/

3. Cégkeresõ Új ablak: http://ceglicit.shp.hu/

Nyilvános cégkeresõ cégadatbázis - cégkatalógus Az Õssejt az Életért Alapítvány cégkeresõ szolgáltatása. Díjtalanul kerülhetnek be az Alapítvány támogatói. A cégkatalógus hirdetése rendszeresen hallható a Juventus Rádióban!

http://ceglicit.shp.hu/

4. CégMAX cégkatalógus Új ablak: http://cegmax.hu/

Térképes cégkatalógus, cégadatbázis, cégkeresõ. Ingyenes regisztráció.

http://cegmax.hu/

5. Cégnyilvántartás Új ablak: http://www.cegnyilvantartas.com/

Engedjék meg, hogy néhány mondatban ismertessük cégünket, szolgáltatásainkat, mindazt, amit nyújtani tudunk, hogy Önt és cégét versenyelõnyökhöz juttassuk. A Cégnyilvántartás egy folyamatosan bővülő céginformációs portál, amely azért jött létre, hogy a magyar vállalkozásokat nyilvántartsa. Weboldalunkon szereplő cégek adatait folyamatosan frissítjük, mert célunk, hogy céginformációink naprakészek legyenek látogatóink részére. Oldalunkon egy egyszerűen kidolgozott keresőmotor működik, aminek segítségével könnyen meg tudja találni a kívánt terméket, szolgáltatást, márkát, tevékenységet. Adatbázisunkban korlátlanul megadhat minden olyan céginformációt vállalkozásával kapcsolatban, amit fontosnak tart, elérhetőségeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat, referenciafotókat. Közvetlen linkelési lehetőséget biztosítunk a cégük honlapjára, ami azért fontos, mert az érdeklődő teljes körű tájékoztatásban részesül. Cégük honlapján a vásárló több céginformációt talál, termékük gyártásáról, áraikról, szolgáltatásaikról. Oldalunk egyik leghasznosabb szolgáltatása a PR cikkek gyűjteménye. Vállalkozásuk tevékenységéről, szolgáltatásaikról, újdonságaikról leírást adhatnak meg. Ezen anyagok reklámértéke nagyobb, mint a képi megjelenés, mert a szöveges tartalom miatt az internetes keresők előnybe részesítik. Oldalunkon lehetősége van helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelőbb pozíciót tudja biztosítani oldalunkon belül. Megsokszorozhatja cége forgalmát, népszerűsítheti vállalkozását, ha elérhető adatbázisunkban. Amennyiben még nem partnerünk, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk.

http://www.cegnyilvantartas.com/

6. eCegtar.hu az Országos Internetes Cégadatbázis Új ablak: http://www.ecegtar.hu/

Honlapunk fõ célja, hogy Ön minél könnyebben, minél több céget találjon meg, amikor Ön egy konkrét terméket, szolgáltatást vagy árut keres. Cégtárunk a lehetõségek széles skáláját kínálja. Kereshet kimondottan egy termékre, termék csoportra vagy név szerint egy-egy cégre és annak kínálatára, csak töltse ki a cég vagy a termék füleket, és már indul is a keresés. Jó böngészést kívánunk!

http://www.ecegtar.hu/

7. EuLine! Az Uniós Tudakozó Új ablak: http://euline.info/

Az európai vállalkozások számára kialakított internetes megjelenés az EuLine tudakozóban. A cégadatbázis rendhagyó módon kínál megjelenési lehetõséget ügyfelei számára. Az oldalon a keresett cégek, szolgáltatások kiválasztása után, nem csupán a kapcsolat felvételhez szükséges adatokat találhatjuk meg, hanem a cégrõl, szolgáltatásról egy ismertetõt, prezentációt láthatunk. Mindezek mellett természetesen a tudakozóknál megszokott kapcsolattartási formák is megtalálhatóak illetve egy ajánlat küldõ rendszerrel egészülnek ki.

http://euline.info/

8. Ezermester Új ablak: http://www.ezermesterek.com/

Találja meg pillanatok alatt a megfelelõ SZOLGÁLTATÓT!

http://www.ezermesterek.com/

9. Gazdasági Cégszemle Új ablak: http://www.cegszemle.hu/

Magyarországi cégek tevékenységi körök szerint csoportosítva a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Több mint 2000 szakmai címszó a magyar mellett angol és német nyelven is.

http://www.cegszemle.hu/

10. kalauz.hu - közösségi portál Új ablak: http://www.kalauz.hu/

Cégek és vevõk közösségi portálja. Több ezer cég, vállalkozás, intézmény, szervezet bemutatkozó oldala, fõként Budapestrõl és környékérõl.

http://www.kalauz.hu/

11. Magyarország legnagyobb ingyen regisztrálható térképes céginformációs rendszere Új ablak: http://ceginfo-magyarorszag.hu/

Céginformációk üzleti útvonaltervezéssel, 87%-os országos lefedettségben 350 ezer cégadat és non-profit szervezet exkluziv környezetleírásokkal. Részletes keresés a céginformációk közt speciális szempontok szerint. Ingyenes és pontosítható megjelenés a Google világtérképen.

http://ceginfo-magyarorszag.hu/

12. Online Cégkalauz Új ablak: http://online-cegkalauz.hu/

Online Cégkalauz - A kiemelt cégkereső! Céget keres vagy szolgáltatást keres? Itt megtalálja! Szerviz, Autó, Alapítvány, Szálláshely, Szolgáltatás, Marketing, Sport, Kereskedelem, Közszolgáltatás, Informatika, Építőipar, Kultúra, Nyomda, Rendezvényszervezés.

http://online-cegkalauz.hu/

13. Szakember Adatbázis Új ablak: http://www.szakemberadatbazis.hu/

Szakember Adatbázis. Ingyenes regisztrációt, szakember kereső lehetőséget nyújtunk keresőoptimalizált oldalunkon!

http://www.szakemberadatbazis.hu/

14. Vállalkozások egy helyen Új ablak: http://www.vallalkozasok.net/

Találja meg a megfelelő szolgáltatást pillanatok alatt! \r\nSzolgáltatók, mesterek, iparosok, egyéb szolgáltatók gyűjteménye. \r\nInformáció a vállalkozások tevékenységéről és elérhetőségeiről, hirdetések. \r\nAz ismertetőket, hirdetéseket, linkeket ingyenesen felhelyezheti beküldheti a vallalkozasok.com-re.

http://www.vallalkozasok.net/

© 2006-2018 Kereső