WYW kereső

Weblapok:  

1. - Mezőgazdaság Új ablak: http://mezogazdasag.wyw.hu/

Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.

http://mezogazdasag.wyw.hu/

2. A jó föld és terracult virágföldek gyártása ás forgalmazása Új ablak: http://jofold.hu/

Forgalmazott főbb virágföld típusaink: Jó föld és terracult virágföldek gyártása ás forgalmazása kertbarátoknak és profi kertészeknek. Földkeverék, Tőzeg alapú földkeverék, Muskátliföld, Virágföld,TC1 BL szaporító tápkockázó földkeverék,TC2 BL szaporító földkeverék, TC4 JF1 szaporító földkeverék, TC6 JF2XL agyagos cserepező; földkeverék, TC7 JF3XL Rózsa agyagos ültető, és konténerező földkeverék, TC9 JF2XL Rhododendron ültetők, cserepező földkeverék, TC10 JFGY 15% perlittel dugványozó és szaporító földkeverék, Orchidea föld, Virágföld, Virágzó növényhez földkeverék, Rhododendron földkeverék, Tóföld, Kertépítéshez földkeverék, virágföld erkélyládába.

http://jofold.hu/

3. Abrafol Új ablak: http://www.abrafol.hu/

Hogyan teszik könnyebbé a munkát az ABRAFOL csúszásmentes müanyagzsákok? Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetõen olyan erõs kötõerõ alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erõs rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.

http://www.abrafol.hu/

4. Agrárkutatás.net Új ablak: http://agrarkutatas.net/

Agrárkutatás, fejlesztés, innováció.

http://agrarkutatas.net/

5. Agroinform Új ablak: http://www.agroinform.com/

Magyarország vezetõ mezõgazdasági portálja.

http://www.agroinform.com/

6. Holstein Genetika Új ablak: http://www.holstein-genetika.hu/

A Holstein Genetika Kft bikasperma valamint tőgyhigiéniai termékek és probiotikumok forgalmazásával foglalkozó amerikai-magyar vegyesvállalat.

http://www.holstein-genetika.hu/

7. Horváth Jenő Erdészeti Csemetekert Új ablak: http://www.horvathkert-zemplen.hu/

Erdészeti, és részben kertészeti szaporítóanyagok termesztésére szakosodott vállalkozásunk , amely 1982-ben lett alapítva , az elmúlt öt esztendő termelési adatai alapján a északkelet-magyarországi régió vezető magán csemetekertjeként nevezhető meg, amely Füzér községhatárban 18 ha-on, Karcsa községhatárban 12 ha-on, valamint Mezőcsát községhatárában 20 ha-on működik. Tevékenységi körünkhöz szervesen illeszkedik a maggyűjtés illetőleg magforgalmazás a tölgyfélék, a nemes lombos elegyfafajok és vadgyümölcsök vonatkozásában egyaránt. Szaporítóanyag választékunk lefedi az erdősítések, karácsonyfatelepek, nemesített dió ültetvények ültetési anyag igényét. Termékszerkezetünk erőssége, hogy a termelt főfafajok (bükk, nemes tölgyek, cser) mellett arányos mértékben a szükséges és javasolt elegyfafaj (hárs, juhar, gyertyán, madárcseresznye, vadkörte stb

http://www.horvathkert-zemplen.hu/

8. Mezõgazdasági és vidékfejlesztési támogatások Új ablak: http://www.palyazat1.hu/

Mezõgazdasági és vidékfejlesztési pályázatok készítése. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program ismertetõje.

http://www.palyazat1.hu/

9. Padlizsán, brokkoli, friss zöldség Új ablak: http://www.csori.zoldseg-palanta.hu/

Az egészség megőrzésének alapfeltétele az egészséges táplálkozás. Eszébe jutott már: ha kizárólag vega étrenden él is, lehet, hogy mégsem azt fogyasztja, amit szeretne? Ellenőrizhetetlen származású zöldségekkel és gyümölcsökkel mérgezi magát? Nálunk a helyszínem megvásárolhatja a valóban friss zöldségeket. Csak olyasmit kínálunk Önnek eladásra, amit naponta fogyasztunk mi is-gyermekeinkkel együtt. Pedig nekünk tényleg nem mindegy, hogy mit eszünk meg! Termékeinket akár saját kezűleg is betakaríthatja. Csak amit a legszebbnek, legfinomabbnak, legértékesebbnek ítél, azt szedi le és viszi magával haza. Igény szerint házhozszállítást is vállalunk Székesfehérvár, Várpalota területén, valamint a két város körzetében.

http://www.csori.zoldseg-palanta.hu/

10. PC Agrár Új ablak: http://www.pcagrar.hu/

A PC Agrár Kft. immáron több mint 10 éve áll termékeivel és szolgáltatásaival partnerei rendelkezésére. Termékeivel az agrárinformatikai piac meghatározó tényezõje. Legfontosabb tevékenységeink a könyvelés és adótanácsadás, pályázatírás valamint mezõgazdasági szoftverek készítése és forgalmazása.

http://www.pcagrar.hu/

11. Tempel Kft. Új ablak: http://www.tempel.hu/

Mezõgazdasági gépek forgalmazása.

http://www.tempel.hu/

12. Traktor javítás, felújítás, müszakiztatás Új ablak: http://www.traktorszerviz.hu/

Mezõgazdasági erõ- és munkagépek javítása, felújítása. Diesel adagolók javítása.

http://www.traktorszerviz.hu/

13. Valkon Kft. Új ablak: http://www.valkon.hu/

A magyar mezõgazdasági termelõk és erdészetek versenyképességét biztosító müszaki technológiáinkat ismerhetik meg a megújult weboldalunkon. Reméljük az itt megtalálható részletes Krone, Valtra, Seppi, Rauch, Maraton, Lucas.G, Blanchard, Vogel&Noot és erdészetek részére: Valtra, Seppi, Kesla gépkínálatunk az Ön tetszését is megnyeri, és hamarosan személyesen is rendelkezésére állhatunk!

http://www.valkon.hu/

14. Virágföld Új ablak: http://www.viragfold.info/

Virágföld nagykereskedés viszonteladók és nagy tételben vásárlók számára.\r\nMinőségi GARRI virágföld, tőzeg, kéreg /dekor/, marhatrágya teljes választéka készletről!\r\nGARRI és HORTULANUS tápoldatok és táprudak.Házhoz szállítás vállalunk Budapest és környékén minimum nettó 60.000 Ft (bruttó 75.000ft) vásárlástól.

http://www.viragfold.info/

© 2006-2018 Kereső