WYW kereső

Weblapok:  

1. Aranyhegyi, Ürömhegyi ingatlanok Új ablak: http://www.aranyhegyi.hu/

Ingatlan-Ozön Ingatlan -Forgalmazó, -Közvetítő és Mérnöki Tanácsadó Kft.

http://www.aranyhegyi.hu/

2. Óbudai Hegyvidék Új ablak: http://www.obudaihegyvidek.hu/

Ezen az oldalon találja meg összesítve Óbudai hegyvidékén lévő ingatlanjainkat. Ez a terület a II. kerületi Zöldmál, Rézmál, Hármashatárhegy területeitől kezdődik és magába öleli a III. kerület Óbudát övező hegyláncait, egészen a Főváros - Üröm - határáig.

http://www.obudaihegyvidek.hu/

3. Csúcshegy eladó-kiadó ingatlan Új ablak: http://www.csucshegyi.hu/

Képviselőnk Csúcshegy területén dolgozik, ennek a területnek a specialistája. Ezt a területet a hegy lábánál a Solymárvölgy és a Bécsi út, hegycsúcsok felől a Budai Tájvédelmi körzet és a II. kerülethez tartozó Gerecse, a másik két oldalról pedig a Testvérhegy és Budapest közigazgatási határa öleli körbe.

http://www.csucshegyi.hu/

4. Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja Új ablak: http://drsarkadi-ingatlan.hu/

Új és használt lakó-ipari-kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetõségek elsõsorban Budapesten és környékén.

http://drsarkadi-ingatlan.hu/

5. Ingatlanpartner.com Kft. Új ablak: http://www.ingatlanpartner.com/

Budapesti és Pest megyei új és használt ingatlanok közvetítése társaságunk fõ tevékenységi köre. Cégünk 2003 ban alakult 100 %-os magyar tulajdonnal. Jelenleg 7 irodával müködõ hálózatot üzemeltet a társaság.

http://www.ingatlanpartner.com/

6. IngatlanPiac & Dono98 Iroda Új ablak: http://www.ingatlanpiac.shp.hu/

Az iroda saját adatbázisából kínál kis, és nagyértékü kastélyokat, kúriákat, villákat, családi házakat, telephelyeket és építési telkeket. Szívesen megkeressük az Ön elképzelésének leginkább megfelelõ ingatlant. Az IngatlanPiac & Dono98 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. ingatlanok közvetítésével, forgalmazásával, értékbecslésével foglalkozik. ISO 9002 minõsítéssel, a Magyarországi Ingatlanosok Érdekképviseleti Egyesületének, és a Magyar Ingatlan Klubnak tagja. Ajánlataink között megtalálhatóak: - Kastélyok, kúriák - használt lakások - családi házak, villák - szállodák, hotelek - építési telkek - eladó és bérelhetõ irodák, üzlethelyiségek, raktárak - ipari és mezõgazdasági ingatlanok, fejlesztési területek. Hirdetéseinket megtalálhatják a havonta megjelenõ Ingatlan Magazin oldalain.

http://www.ingatlanpiac.shp.hu/

7. IngatlanPiac Iroda Új ablak: http://www.ingatlanpiac.com/

Budai ingatlanok értékesítésében, közvetítésében nyújtunk gyors, biztonságos, kényelmes segítséget. Hívjon minket bizalommal: +3630 303 6913

http://www.ingatlanpiac.com/

8. Lak-6 ingatlaniroda Új ablak: http://www.lak-6.eu/

El akarja adni ingatlanát vagy bérbe szeretné adni? Forduljon bizalommal irodánkhoz. Budapesti és Budapest környéki ingatlanok (Pomáz, Szentendre, Budakalász) ...

http://www.lak-6.eu/

9. Magiszter Immo Ingatlaniroda Új ablak: http://www.magiszterimmo.com/

Magiszter-Immo Ingatlaniroda: gyors, pontos, egyszerü. Használt és újépítésü lakások és ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozunk. Ha új otthonra van szüksége - eladó, kiadó lakások ingatlanok nagy választékban, a kereséstõl a kulcsátadásig. Hitelügyintézés THM 7,38%!

http://www.magiszterimmo.com/

10. Remetehegy-Mátyáshegy ingatlanok Új ablak: http://www.remetehegyi.hu/

A Remetehegyi Ingatlanirodánk két III. kerületi hegyvidéki városrész - Remetehegy és Mátyáshegy - övezetére specializálta tevékenységét.

http://www.remetehegyi.hu/

11. Testvérhegy, táborhegy eladó-kiadó ingatlan Új ablak: http://www.taborhegyi.hu/

Az ÓbudaLux név alatt üzemelő irodánk két III. kerület hegyvidéki városrész Testvérhegy és Táborhegy területére specializálta tevékenységét. Ezt a területet a hegy lábánál a Bécsi út, hegycsúcsok felől a Budai Tájvédelmi körzet, terület, északról Csúcshegy, délről Mátyáshegy határolja. Nagy presztízs értékű terület, az ingatlan állományt elsősorban nagy értékű családi házak jellemzik, az utóbbi években sok kellemes, zöldövezeti társasházi lakás is épült.

http://www.taborhegyi.hu/

© 2006-2018 Kereső