WYW kereső

Weblapok:  

1. Dunaharaszti Liget lakópark Új ablak: http://dunaharasztiligetlakopark.hu/

Dunaharaszti frekventált részen, kiváló infrastruktúrával, mégis csendes, nyugodt helyen, négylakásos lakóépületek épülnek. A lakások bruttó 88nm / nettó 81nm / kétszintes, amerikai konyhás, három hálószobás, duplatárolós elrendezésü ingatlanok.

http://dunaharasztiligetlakopark.hu/

2. Füzér utca 30. Társasház zárt közösségi honlapja Új ablak: http://fuzer30.hu/

Füzér utca 30. Társasház lakóközössége által létrehozott oldal a társasház életérõl és ügyeirõl. Közgyülések anyagai, órá

http://fuzer30.hu/

3. Golgota lakópark Dunaharaszti Új ablak: http://dunaharasztigolgotalakopark.hu/

Dunaharasztiban épülõ ingatlanok - újépítésü lakások, lakókertek - várják az érdeklõdõket. A társasházakban kulcsrakész háromszobás, amerikai konyhás, összkomfortos ingatlanok vannak, melyek jó hõszigetelést, és drywit rendszert kaptak. Frekventált helyen, jó megközelíthetõséggel.

http://dunaharasztigolgotalakopark.hu/

4. Sasad ligeti lakópark Új ablak: http://www.sasadliget.com/

A Sasad ligeti lakás szobafala és néhány nyílászáró már rögtön az első téli hónapban penészes lett, több homlokzati nyílászárón átfúj a szél. A padlója, és néhány fal kellemetlenül hideg volt és még mindig az, a javítások után is. A legfrissebb vizsgálat feltárta a Sasad ligeti lakás nagy problémáját, hogy három homlokzaton a hőszigetelés nem működik.

http://www.sasadliget.com/

5. Zsinór 44' - újépítésű lakások Új ablak: http://www.zsinor44.hu/

Újépítésű Angyalföldi lakások elérhető áron!

http://www.zsinor44.hu/

© 2006-2018 Kereső