WYW kereső

Weblapok:  

1. Amco típusú szállítószalagok, hevederek gyártása és forgalmazása Új ablak: http://www.2l.hu/

Tevékenységi körünk az AMCO típusú szállítószalagok, hevederek gyártása és forgalmazása, amit elsõsorban a csomagolóipari, élelmiszeripari, gumiipari, üvegipari, sütõipari gépeknél és kemencéknél alkalmaznak. A szalagokat 1.0 mm-tõl 3.1 mm huzalvastagságig készítjük, a szélességük pedig a 3100 mm-t is elérheti. A szalagok készülhetnek egyenes illetve hullámos tengellyel, a széleiket hegesztjük vagy hajtogatjuk az igények szerint. Termékeink lágyhuzalból készülnek, de több féle anyagminõséget és szakítószilárdságot alkalmazunk a gyártás folyamán (LH2, D35 fekete, horganyzott, pvc bevonatú, saválló, hõálló huzalok).

http://www.2l.hu/

2. Bartools Új ablak: http://bartools.hu/

Profi forgácsoló szerszámok rendkívül kedvezõ áron - Keményfém maró, fúró, lapka, turbómaró, szerszámtartó.

http://bartools.hu/

3. Csiba Kft. - Új és használt faipari gépek, brikettáló, pelletáló sorok Új ablak: http://www.csiba.hu/

A Csiba Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, 1992-ben alapított faipari szolgáltató cég, mely új és használt faipari gépek, brikettáló gépek és pelletáló sorok, aprítók és erdészeti gépek forgalmazásával és szervizével foglalkozik. Teljeskörű hitel- és lízing ügyintézéssel illetve pályázatírással is segítjük ügyfeleinket, hogy kiemelkedő minőségű és termelékenységű, mégis kedvező árú faipari és energetikai gépekhez jussanak.

http://www.csiba.hu/

4. Denver kft - plazmavágó, élhajlító, lemezolló Új ablak: http://www.denver.hu/

Cégünket, a Denver kft.-t 1991-ben alapítottuk, fõ profilunk, az ipari gépkereskedelem. Az értékesített gépeink megfelelnek az európai és hazai szabványok elõírásainak. Minden gépet - cnc plazmavágó * élhajlító * lemezolló * hengerítõgép * csõhajlító - a vásárló telephelyén beüzemelve és betanítva adunk át. Élhajlító, hengerítõ, lemezolló és plazmavágó gépek.

http://www.denver.hu/

5. E-Vákuumtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Új ablak: http://www.evacuum.hu/

Rövid határidõvel vállaljuk vákuumszivattyúk, és egyéb vákuumtechnikai berendezések, és eszközök javítását, felújítását. A felújításokra teljesköru garanciát vállalunk.

http://www.evacuum.hu/

6. Formázó gépek - Tvareci stroje Új ablak: http://www.tvareci-stroje.cz/hu.htm

Csõhajlító gépek ( hajlítógép jellemzõi ). Csõ és profilhajlító gépek. Csõvég megmunkáló és alakító gépek. Lemezhengerítõ gépek. Prés (hidraulikus, excenter ).

http://www.tvareci-stroje.cz/hu.htm

7. GordiuszAlfa Új ablak: http://www.gordiusz.com/

Amit ma a Gordiusz Alfa tesz: használt és új fémipari szerszámgépek forgalmazása, szervizelése és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása a lehetõ legnagyobb szaktudással és legszélesebb termékskálán.

http://www.gordiusz.com/

8. Hegesztõgépek, hegesztéstechnikai anyagok, szerszámgépek Új ablak: http://heg-technik.hu/

Számunkra alapelv, hogy az egyes ipari területek legkülönbözõbb kihívásainak minél jobban megfeleljünk. Fõ célunk a fémfeldolgozó iparban, ezen belül is a heggesztõiparban müködõ cégek és vállalkozások alap és segédanyagokkal való ellátása, valamint gépek és szerszámok biztosítása. Igyekszünk bõvülõ áruskálával vevõinket hosszútávon maximálisan kiszolgálni. Termékeink: USR inverteres hegesztõ gépek, MMA - hegesztõ transzformátorok- hegesztõ inverterek, Mig/Mag fogyóelektródás védõgázas ívhegesztõgépek, Tig/Wig wolframelektródás ívhegesztõgépek, Akkumulátortöltõk: - normál és automata töltõk - töltõ indítók Hegesztõanyagok:bevont elektróda,hegesztõ huzal,Awi pálcák, hegesztõporok, hegesztéshez vegyi anyagok, forrasztóanyagok Alkatrészek:Míg/Mag gépalkatrész, pisztolyalkatrész,Awi pisztolyalkatrész,lánghegesztõ alkatrészek,nyomáscsökkentõk, plazmavágó alkatrészek Munkavédelmi eszközök: hegesztõ pajzsok, személyi védõeszközök Csiszolástechnikai eszközök: vágókorongok,tisztítókorongok,köszörûkövek,lamellás csiszolók Bosch szerszámgépek: sarokcsiszolók, fúrógépek, akkumulátoros gépek, fúró- vésõkalapács, csiszológépek, Fémipari megmunkáló gépek:asztali köszörûk, oszlopos fúrógépek, szalagfûrészgépek Bádogosipari termékek: horganyzott csatornák, horganyzott lemezek, Ruukki tetõfedõ rendszerek: trapézlemezek, cserepes lemezek, csatornarendszerek, szendvicspanelek, Z és C szelemenek,falkazetták

http://heg-technik.hu/

9. KONsys - Ipari automatizálás és elosztó gyártás Új ablak: http://www.konsys.hu/

Új létesítésü egyedi célgépek komplett villamos tervezése, kivitelezése, programozása egészen az üzembe helyezésig. Régi célgépek elavult vezérlésének felújítása, tervezéstõl az üzembe helyezésig.

http://www.konsys.hu/

10. Primus Mosoda Ipar Új ablak: http://www.primusmosodaipar.hu/

Ipari mosógépek, ipari centrifugák, szárítógépek és vasalók forgalmazása. A Primus több mint 75 éve gyártja a professzionális mosodaipari müszaki berendezéseket. A Primus egy teljes sorozat mosodaipari gépet kínál ügyfeleinek, melyek felhasználhatók a szociális szféra legkölönbözõbb intézményeiben: szállodákban, önkiszolgáló mosodákban, kórházakban stb.

http://www.primusmosodaipar.hu/

11. Vendéglátóipari gépek széles választéka Új ablak: http://www.anvalor.hu/

Vendéglátóipari gépek széles választéka a legjobb áron egyenesen az importörtõl.

http://www.anvalor.hu/

12. Villanymotor tekercselés Új ablak: http://tekercseles-transzformator.com/

Nyilván az ön háztartásában is megtörtént már, hogy leégett egy villanymotor, ilyen esetekben természetesen drága mulatság lenne mindig új mosógépet venni: elég, ha minket keres fel, s mi gyorsan és pontosan, legfőképpen pedig olcsón kijavítjuk a lefüstölt jószágot.\r\nTranszformátorokat , EI, UI, toroid, vágott szalagmagos kivitelű , gyártását és javítását éppúgy ránk bízhatja, mint különleges transzformátorok , szabályozós, szabályozós-leválasztó , készítését vagy bármilyen javítását. Kívánságára elkészítünk bármilyen tekercset, a lehetséges legszélesebb mérettartományban, lineáris és körtekercselő gépeinken.

http://tekercseles-transzformator.com/

© 2006-2018 Kereső