WYW kereső

Weblapok:  

1. Absurd Reklámügynökség Új ablak: http://www.absurd.hu/

Komplex reklám-marketing feladatok ellátása, ingyenes marketing-stratégia kidolgozása, reklámkiadványok, hirdetése kreatív tervezése, kivitelezése, online megoldások (keresõmarketing, webfejlesztés, stb) 10 év tapasztalat, 500 elégedett ügyfél!

http://www.absurd.hu/

2. Carvinyl.hu Új ablak: http://www.carvinyl.hu/

A müködõ reklám a legjobb befektetés - [Autódekoráció - Reklám - Autómatrica - Autóreklám - Kamionponyva]

http://www.carvinyl.hu/

3. Hirdetõoldal, csere-bere, bolhapiac, új és használt termékek, több kategória, adás-vétel Új ablak: http://tegyukfel.hu/

Tegyük fel, hogy már évek óta minden avétos cuccot a szekrény tetején, vagy a pince mélyén gyüjtesz. Tegyük fel, hogy az egykor szívedhez nõtt apróságok, tárgyak már túlnõtték azt a keretet, ami a lakóteredet jelenti. Na és tegyük fel, hogy már nem szeretnéd tovább õrizni, ezért azt keresed, kinek ajándékozd el, - de hát anyádéknál és a haverjaidnál is tele van már a szekrény porosodó egykori kedvencekkel. No ezen cuccoknak, tárgyaknak, dolgoknak, és egykori kedvenceknek eladására készült a tegyukfel.hu oldal. Tetszetõs kivitele, mókás kinézete Ferenc Réka rajzainak köszönhetõ. (http://www.ferekka.blogspot.com/)

http://tegyukfel.hu/

4. HirdetésiOldal.hu - minden ami hirdetés egy helyen Új ablak: http://hirdetesioldal.hu/

HirdetésiOldal.hu - a legfontosabb hirdetések egy helyen. Minden ami állás, munka, ingatlan, autó, jármű, eladó, kiadó, cserélhető, ingyen elvihető. Minden ami apróhirdetés, elektronika, szórakozás, társkeresés. Kiemelt reklámok olcsón, ingyenes apróhirdetési lehetőség, országos megjelenés. Webportálunk igényes megjelenést biztosít cégböngészőjében szolgáltatók számára is, saját weboldallal, melyen mindig a legfrissebb aktualitások szerepelhetnek.

http://hirdetesioldal.hu/

5. Ingyenes reklám és hirdeté szervezés, reklám felületek Új ablak: http://grenet.hu/

Hirdessen ingyen, hirdessen nálunk! Ingyenes reklám és hirdetési lehetőség cégek, vállalkozók, kiadók, üzemeltetők részére! Látogasson el honlapunkra és használja ki az ingyenes reklám és hirdetési lehetőségeket, valamint tekintse meg további kedvező ajánlatunkat!

http://grenet.hu/

6. Kártyareklám, névjegykártya hirdetés-Borsod megye Új ablak: http://www.cardindex.hu/

A Cardindex.hu a Kártyareklám országos beltéri hirdetés szolgáltató Borsod megyei képviselete. Olyan hatékony reklámeszköz, amely a már bevált névjegykártya és a keretes hirdetés összekapcsolásával tudja biztosítani hirdetõinknek a célpiacuk hatékony elérését.

http://www.cardindex.hu/

7. Makói mozaik hirdetési újság Új ablak: http://www.makoimozaik.hu/

Engedje meg, hogy néhány szóban figyelmébe ajánljam kiadványunkat. Magazinunk az ingyenes reklámkiadványok kategóriája közé sorolható. Többlet-szolgáltatásaival azonban mégis kitünik a hasonló lapok közül, mely megfelelõ hatékonyságú illetve reklámértékkel bíró megjelenést biztosít hirdetõpartnereinknek. Miért érdemes a Makói Mozaik-ban hirdetni? Magazinunk kiadásánál komoly hangsúlyt fektettünk a minõségre, mivel hirdetõpartnereink jogosan elvárják üzenetük célba juttatását. - kedvezõ árak, folyamatos hüségakciók - olvasottságot növelõ tényezõk: állandó rovatok - képes hirdetések (ingatlan, autó, jókívánságok), szórakoztató, megszülettem, üzenõfüzet, receptek, menü ajánló, rejtvény, ajándéksorsolás - ingyenes szerkesztés és fotózás (üzlet, termékek, ingatlan, jármü stb.) - internetes megjelenés - a terjesztés folyamatos ellenõrzése Információ a kiadványról: Méret: A4+ Terjedelem: 4-8-12-16 oldal Szín: színes Papír: 80 g LWC (fényes) Példányszám: 18 000 db Terjesztési terület: Makó, Földeák, Maroslele, Apátfalva, Kiszombor, Magyarcsanád, Csanádpalota és Klárafalva Megjelenés: minden héten kedden Tartalom: hirdetések, állandó rovatok Felületek: keretes hirdetések, szponzorált riportok és apróhirdetések A hirdetési lehetõségeken kívül a névjegykártya készítéstõl a cégtábla tervezéséig illetve kivitelezéséig mindenben a segítségére lehetünk. Miért éppen Makói Mozaik? 15 évvel ezelõtt ezen a néven müködött családi vállalkozásunk, mely a havi mozimüsort és hirdetéseket tartalmazó plakátok kiadásával foglalkozott. Mivel makóiak vagyunk, fontosnak tartjuk, hogy induló lapunk a város nevét magában foglalja.

http://www.makoimozaik.hu/

8. Mediafield - reklámfelület aukciók Új ablak: http://mediafield.hu/

A Mediafield.hu online reklámfelület aukciós piactér egy új értékesítési csatornát kínál a médiumok számára, legyen szó akár nyomtatott, tv, rádió, online vagy közterületi reklámfelületről. Közvetlen értékesítési rendszerünknek köszönhetően az értékesítők időt és pénzt spórolhatnak meg, valamint új vevőkre tehetnek szert.

http://mediafield.hu/

9. Mediavásár Új ablak: http://mediavasar.hu/

A mediavasar.hu a MediaSales online reklámfelület közvetítő rendszere. Olyan web alapú média piactér, amely segít eladni az értékesítésre váró médiafelületeket könnyen, gyorsan és megfelelő áron veszteség és hosszas utánajárás nélkül. Felület, mely minden médiaszegmens vásárlási és értékesítési igényét kiszolgálja. Olyan platform, mely teret biztosít a médiatulajdonosok és a kis-és középvállalatok kapcsolatának létrejöttéhez. Célja, hogy új piacokat nyisson több olyan hirdetni kívánó cég felé, amely kellő szaktudás, vagy médiakapcsolatok híján ezidáig nem volt hirdetőpartnere a médiumnak. A hirdetők egységes rendszerben és egy helyen mindent megtalálnak. A mediavasar.hu feltárja a hirdetési lehetőségek teljes palettáját. A reklám, értékesítési szempontból, ugyanolyan szolgáltatási termék mint a nyaralás, pénzügyi befektetés, vagy gyógyászati szo

http://mediavasar.hu/

10. Online Szórólap Új ablak: http://www.wio.hu/

Az őskornak vége! A kőbalta a sarokban porosodik. Most a célzott reklám üt nagyot!

http://www.wio.hu/

© 2006-2018 Kereső