WYW kereső

Weblapok:  

1. Élelmiszer higiénia, HACCP rendszer Új ablak: http://haccpinfo.hu/

Élelmiszer higiénia, HACCP rendszer, HACCP kézikönyv készítése, HACCP rendszer felülvizsgálat.

http://haccpinfo.hu/

2. Épületek energia auditja, energiatanúsítvány elkészítése, beszabályozás Új ablak: http://www.comfortconsulting.hu/

Beszabályozás, energia audit. Vállaljuk az egész ország területén épületek energiatanúsítványának elkészítését, az épület energia háztartásának felmérését, optimalizálását. Külön vállaljuk megvalósíthatósági tanulmányok összeállítását.

http://www.comfortconsulting.hu/

3. Beltéri és kültéri lábtörlõszõnyegek Új ablak: http://reklamszonyeg.hu/

Megvásárolható vagy bérelhetõ / akár logóval ellátott / szennyfogó szõnyegek. Kültéri szõnyegek EMCO, Notrax, Ako tipusúszõnyegek és munkahelyi padlók. Egyedi feliratos reklámszõnyegek tervezése elkészítése.

http://reklamszonyeg.hu/

4. Gázspórolás, gázmegtakarítás Új ablak: http://www.gazsporolas.extra.hu/

Gázmegtakarítás és gázspórolás megoldása törvényes megoldással.

http://www.gazsporolas.extra.hu/

5. Hitelközpont Új ablak: http://creditcontact.hu/

Hitelközpont jelzáloghitelek, lakashitelek, hitelkivaltas, BÁR listás hitelek.

http://creditcontact.hu/

6. LHS e-Asszisztens Új ablak: http://www.e-asszisztens.hu/

Ha Ön kezdõ vállalkozó - akkor azért ajánljuk, mert nem kell kiépítenie az irodai infrastruktúrát, így nem követi el a kezdõ vállalkozásoknál általában felmerülõ adminisztrációs és irodavezetési hibákat� Ha az Önök szervezete kisvállalkozás - akkor azért ajánljuk, mert vállalkozásukat sikeresebbé tehetik, ha az adminisztratív problémákra szánt idejüket a vállalkozásukra fordítják� Ha Ön külföldi cég képviselõje - akkor azért ajánljuk, mert nyelveket beszélõ munkatársaink európai színvonalon látják el cége magyarországi képviseletét, versenyképes áron� Ha Önök Non-profit szervezetet üzemeltetnek - akkor azért ajánljuk, mert a müködésükkel kapcsolatos események megtervezése, publikálása és megrendezése nem Önöket terheli�

http://www.e-asszisztens.hu/

7. Mediáció, permegelőzés Új ablak: http://www.bekito.hu/

A mediáció, vagy más nevén közvetítés célja, hogy az egymással vitában álló, vitaképtelen, vagy nehezen kommunikáló felek között megértés, majd egyezség, megállapodás jöjjön létre. Mindegy, hogy üzleti vita, párkapcsolati vita, gyermeknevelési probléma, vagy társasházi jellegű vitáról van a szó, kitűzött célunk minden esetben az álláspontok közelítése, vagy új megoldások felkutatása, végül, ha lehet, az elérhető legjobb egyezség megteremtése, de mindenképpen a permegelőzés. Mindezt tesszük gyorsan, időt, pénzt, és lelki energiát kímélve. A folyamat általában gyors, hatékony, célravezető, és ami szintén fontos, diszkrét. A vitás, problémás kérdés megoldását követően, az egymással kibékíthetetlen ellentétben állók között a leggyakrabban helyre áll a normális együttműködés.

http://www.bekito.hu/

8. Non-stop Gyorsszolgálat Új ablak: http://www.hungyorsszolgalat.hu/

Megoldás minden problémára Non-Stop: víz-gáz-fütésszerelés, autónyitás, ajtózár nyitás, zárbetétek, biztonságtechnika, duguláselhárítás SOS, ünnepnapokon is, ingyenes telefonszámmal!

http://www.hungyorsszolgalat.hu/

9. Pannonfogat Kusinszki és Tsai Kft Új ablak: http://www.pannonfogat.hu/

A Kusinszki és Társai Kft. a kerítések, kapuk készítése mellett hintók és lovas kocsik gyártásával, javításával és restaurálásával is foglalkozik. Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsõsorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hüen õrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.

http://www.pannonfogat.hu/

10. Ponyvakészítés Új ablak: http://www.ponyvajavito.hu/

Ponyvakészítés, sátrak, garázsok, teherautók, elõtetõk, takaróponyvák, térelválasztók, stb...

http://www.ponyvajavito.hu/

11. Projektor bérlés kölcsönzés Új ablak: http://www.projektorberles.com/

Elõadásokhoz, bemutatókhoz, rendezvényekre bérelje nálunk az eszközöket! Legjobb áron az országban! Projektor bérlés vászonnal, ki- és elszállítással Budapest területén bruttó: 7.500Ft / nap! projektorberles.com

http://www.projektorberles.com/

12. Projektor kölcsönzés 7.500Ft / nap! Új ablak: http://www.projektorkolcsonzes.com/

Bemutatókra, rendezvényekre, oktatásra, elõadásokra! Legjobb áron csak nálunk! Legjobb áron Budapesten! Projektor kölcsönzés vászonnal, ki- és elszállítással Budapest területén bruttó: 7.500Ft / nap!

http://www.projektorkolcsonzes.com/

13. szalkai-vizmeroklinika Új ablak: http://szalkai-vizmeroklinika.hu/

Cégünk vállalja vízmérők és mellékvízmérők javítását, hitelesítését a mai MKEH minőségi szabványoknak megfelelően rövid határidőre.

http://szalkai-vizmeroklinika.hu/

14. Szonyeg.com - Szõnyeg javítás, restaurálás Új ablak: http://www.szonyeg.com/

A szõnyegek használatuk során óhatatlanul megkopnak, sérülhetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell váljunk a régóta szeretett daraboktól! Szõnyeg javítási és restaurálási munkáinkat 30 éves tapasztalattal végezzük. A szõnyegtisztítás is kézi munkával, a szõnyeg típusához illeszkedõ technikával történik.

http://www.szonyeg.com/

15. Tüzijáték, színes lángshow-val Új ablak: http://www.tuzjatekok.hu/

Tüzijáték, pirotechnika, színes lángokkal és színesen égõ tüzfeliratokkal

http://www.tuzjatekok.hu/

16. Vasalás háztól házig szállítással, kiváló minőségben, garanciával Új ablak: http://www.nevasalj.hu/

Ruhavasalás kiváló minőségben, el- és visszaszállítással, minőségi garanciával. Vasalandó ruháit a megbeszélt időpontban elszállítjuk és vasalás után egyeztetett időpontban visszaszállítjuk lakására, munkahelyére.\r\nIng, póló, ágynemű vasalása 48 órán belül, akár 160Ft/ ing áron! Ne töltse feleslegesen szabadidejét, vasaltasson velünk! Részletek honlapunkon. Tel: (06 20) 20 30 000

http://www.nevasalj.hu/

17. Vattacukor family Új ablak: http://vattacukormail.extra.hu/

A vattacukor,popcorn árusítás egy olyan közösségi érték,amelyben az eladó és vásár- ló között közvetlen személyes kontaktusban, csak neki és csakis neki készül az élelmiszer.

http://vattacukormail.extra.hu/

18. Zavarják a galambok? Galambriasztó szerelése garanciával. Új ablak: http://www.galamb-riaszto.hu/

Galambriasztó tüske, galambháló szerelése.

http://www.galamb-riaszto.hu/

19. Zavarják a galambok? Galambriasztó szerelése garanciával. Új ablak: http://www.galamb-riaszto.hu/

Galambriasztó tüske, galambháló szerelése.

http://www.galamb-riaszto.hu/

© 2006-2018 Kereső