WYW kereső

Weblapok:  

1. Dragonfly olasz-magyar fordítás, tolmácsolás. Új ablak: http://dragonfly-translating.com/

Professzionális olasz-magyar és magyar-olasz fordítás, tolmácsolás.\r\nTöbb éves szakmai tapasztalattal üzleti megbeszélések vagy akár baráti összejövetelek tolmácsolása.\r\nKézikönyvek, szakleírások, jogi szövegek fordítása kedvező áron.\r\nOlaszországban és Magyarországon egyaránt.

http://dragonfly-translating.com/

2. Espell fordítóiroda-csoport Új ablak: http://espell.com/

Espell fordítóiroda-csoport - Az espell magyar és nemzetközi vállalatok igényeire specializálódott, professzionális nyelvi szolgáltató és lokalizációs partner. Képzett belsõ fordítógárdájával nagy kapacitást és gyors átfutást biztosít, külsõ fordítóinak munkáját pedig házon belül ellenõrzi. Három kontinens 17 országában müködõ partnerirodáival és 50 nyelvre letesztelt külföldi alvállalkozóival az espell a magyar, európai és nemzetközi vállalatok bármilyen fordítási igényét – pénzügyi fordítás, jogi fordítás, marketingfordítás, müszaki fordítás, IT-fordítás, orvosi fordítás, lokalizáció, tolmácsolás – képes kiszolgálni az összes európai és a fõbb távol-keleti nyelveken. 30 fõs csapatával a pontos szervezést, kritikus idõzítést, speciális szoftvereket vagy ritka fájlformátumokat igénylõ feladatokat is megbízhatóan megoldja. Az espell komplex nyelvi szolgáltatásokat nyújt 50 nyelven, így ügyfeleinek nem kell több alvállalkozó között szétaprózniuk a feladatokat.

http://espell.com/

3. Interperfect Nemzetközi Fordítóiroda Új ablak: http://www.interperfect.hu/

Minőségi szakfordításokat készítünk világ- és ritka nyelveken szakképzett fordítók és anyanyelvi lektorok segítségével. Kedvező áron (már 2.100 Ft/oldal-tól) készítjük el dokumentumok, iratok hivatalos fordítását külföldi tanulmányokhoz, munkavállaláshoz, szükség esetén a fordításokat hitelesíttetjük. Rövid dokumentumok fordítását akár néhány órán belül elkészítjük.

http://www.interperfect.hu/

4. Lakati Tibor - HA8SLT - orosz-angol fordító Új ablak: http://www.ha8slt.hu/

Lakati Tibor HA8SLT egyéni honlapja - orosz tolmácsolás és fordítás, angol fordítás, weblap fordítás orosz, angol és magyar nyelven.

http://www.ha8slt.hu/

5. Linguarium Fordítóiroda Új ablak: http://www.linguarium.hu/

Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, tanuláshoz iratok fordítása hitelesítéssel, lektorálással, szakfordítás. Fordítás nyelvei: több mint 30 nyelv, köztük angol fordítás, német fordítás. További szolgáltatásaink: tolmácsolás, hitelesítés.

http://www.linguarium.hu/

6. Magyar Angol fordítás Új ablak: http://magyar-angol-forditas.hu/

Cégünk, a Malorg Bt. 1999. óta lát el angol fordítás feladatokat. A változó piaci igényekhez folyamatosan igazodva, 2003-tól egyre több nyelven, témakörben és szakágban vállalunk fordítási, lektorálási munkákat önálló megrendelésként, illetve egyéb projektek részfeladataként. Igény szerint szószedetet készítünk, a szakmai szószedetet egyeztetjük a megrendelõvel. Gyakorlatilag bármilyen szakszöveg angol nyelvü fordítását megbízhatóan el tudjuk látni.

http://magyar-angol-forditas.hu/

7. Nemetszakforditas.com Új ablak: http://www.nemetszakforditas.com/

Német-Magyar és Magyar-Német fordítás, szakfordítás. Virtuális aszisztencia, virtuális aszisztens munka.

http://www.nemetszakforditas.com/

8. Piros Fordítóiroda Új ablak: http://www.pirosforditoiroda.hu/

A Piros Fordítóiroda egyetlen szakterülete az orvosi fordítás. Többek között a következõ orvosi és gyógyszerészeti szövegtípusok fordítását vállaljuk: zárójelentések, leletek, szövettani leletek, orvosi cikkek, betegtájékoztatók, alkalmazási elõírások.

http://www.pirosforditoiroda.hu/

9. Tolmácsolás | Reflex Fordítóiroda Új ablak: http://www.reflex.hu/forditas/tolmacsolas.html

Tolmácsolás 57 nyelven. Az 1983-ban alapított Reflex Fordítóiroda ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minõsítéssel rendelkezik.

http://www.reflex.hu/forditas/tolmacsolas.html

10. TransMaster Fordítóiroda Új ablak: http://szakforditoceg.hu/

Minõségi angol-magyar és magyar-angol szakfordítás - Cégünk 1 éve alakult, munkatársaink pedig több, mint 10 éve vannak jelen a szakfordítási piacon. Célunk, hogy olyan cégekkel, vállalkozásokkal vegyünk fel tartós kapcsolatot, hol minõségi és megbízható müszaki és szakirányú fordításra van szükség. Cégünk munkatársai tapasztalt fordítók, akik kimagasló minõségü fordításokat készítenek az Ön igényei szerint.

http://szakforditoceg.hu/

© 2006-2018 Kereső