WYW kereső

Weblapok:  

1. Elhunytak.hu - Magyarország internetes emlékportálja. Új ablak: http://www.elhunytak.hu/

Elhunytak.hu - Magyarország internetes emlékportálja. Az oldalon 25 évre szóló emlékoldalt állíthatunk elhunyt hozzátartozónk emlékére. Elhunytak.hu internetes emlékszolgáltatásai a temetkezési vállalatoknál rendelhetõ meg.

http://www.elhunytak.hu/

2. Halottaskocsik eladása és bérlése Új ablak: http://halottaskocsik.hu/

Halottas autók forgalmazása Magyarországon és Romániában egyaránt. Tekintse meg autóinkat személyesen Szolnokon, vagy online. www.halottaskocsik.hu

http://halottaskocsik.hu/

3. Kegyelet Temetkezés Szolnok Új ablak: http://kegyeletkft.com/

Kegyelet Temetkezési Kft. Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legnagyobb temetkezési vállalata. Teljeskörű ügyintézés mellet igényes díszautós kíséretet is biztosítunk.

http://kegyeletkft.com/

4. Kislángi Golgota temetkezési Kft Új ablak: http://temetkezes.oldal.biz/

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat. Cégünk a Kislángi temetkezési vállalkozásból alakult. A vállalkozás vezetõje 1983-ban a Sárbogárdi járás vezetõjeként kezdte a temetkezési szolgáltatás gyakorlását. Majd a 90-es évek elején egyéni vállalkozóként folytatta a szolgáltatás múltját, míg a 90-es évek végén megalakult a Golgota temetkezési vállalkozás, s ennek utódjaként jött létre a Kislángi Golgota Temetkezési Kft. Cégünk egyik s talán legfontosabb alapelve, hogy a halálban minden ember egyenlõ /semmit nem hozunk e világra s semmit nem viszünk magunkkal/. Ez alapján az ember életében bekövetkezõ utolsó utat minden elhunyt számára egyenlõ módon biztosítjuk ...

http://temetkezes.oldal.biz/

5. Sírgondozás külföldön élőknek Új ablak: http://www.sirdoktor.com/

Azok, akik külföldön élnek, de az itt maradt hozzátartozók emlékét őrzik szívükben, nincs lehetőségük közvetlenül a sírhelyek gondozására. Nem azért, mert már nem gondolnak elhunyt szeretteinkre, hanem azért mert elfoglaltságaik oly mértékben megnőttek, hogy nem tudnak időt szakítani rá, s olyan távol vannak a szeretteik sírhelyétől, amely nem teszi lehetővé azok gondozását. Ha körültekintünk a temetőben, látható mennyi az elhanyagolt, ápolatlan sírhely. Mennyivel megnyugtatóbb érzés, ha annak ellenére, hogy Ön nem tudja megoldani mindezt, mégis szerettei nyughelyét megbízható, precíz szakemberek ápolnák és gondoznák.

http://www.sirdoktor.com/

6. Virtuális temető, emlékhely Új ablak: http://www.virtual-cemetery.org/

Virtuális temető szeretteink emlékére. Egy emlékhely, hol szeretteink emléke megpihenhet. A virtuális nyughely mindazoknak nyitva áll akik létre szeretnének hozni egy virtuális emlékhelyet elhunyt szeretteiknek, ismerőseiknek.

http://www.virtual-cemetery.org/

© 2006-2018 Kereső