WYW kereső

Weblapok:  

1. Épülettakarítás, takarítás Új ablak: http://www.epulettakaritas.hu/

Sepréshez speciális porgyűjtő eszközt alkalmazunk, így a port a padlózaton tökéletesen össze lehet gyűjteni, nem keveredik fel, így nem száll a levegőben. A törölgetésekhez Vileda mikroszálas törlőkendőket alkalmazunk. Padlóápolás: a természetes kő padlóburkolatok védelmére azért van szükség, hogy megvédjük a felületüket a használat során fellépő igénybevétellel szemben, (kopás, olaj, só stb.) valamint a takarítása könnyebbé válik a bevonatolásnak köszönhetően. A bevonóanyag egy filmréteget képezve védi a felületet, mely réteg csúszásmentes, optikailag fényes tulajdonságokkal rendelkezik. Napi takarítás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás, padlóápolás, ablaktisztítás és falfirka eltávolítás. Minőség a tiszta megoldáshoz!

http://www.epulettakaritas.hu/

2. Erika Bt Takarítás Siófok Új ablak: http://www.kitakarit.hu/

Teljes körü takarítás szolgáltatás profi vegyszerekkel és gépekkel, szakképzett dolgozókkal. Ipari tisztítószerek és eszközök forgalmazása.

http://www.kitakarit.hu/

3. Flor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Új ablak: http://www.flor.hu/

Cégünk 16 éve tevékenykedik a takarítógépek, higiéniai termékek és tisztítószerek forgalmazásának területén. A Flor a világ élvonalába tartozó termékek nagykereskedője, képviselete illetve szakszervize.

http://www.flor.hu/

4. Igényes irodatakarítás Új ablak: http://irodatakaritas.gportal.hu/

Irodaházakban (recepció, lépcsõház, teremgarázs) és irodákban vállalunk rendszeres (napi, heti 2-3 vagy heti 1 alkalommal) takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, festés utáni nagytakarítás, ablaktisztítás, szõnyegtisztítás).

http://irodatakaritas.gportal.hu/

5. Padlószõnyeg tisztítás, szõnyegpadló tisztítás Új ablak: http://www.padloszonyegtisztitas.hu/

Takarítócégünk - szõnyegpadló tisztítás üzletága - irodák, épületek, családi házak padlószõnyeg tisztításával foglalkozik.

http://www.padloszonyegtisztitas.hu/

6. PAMIS Takarító Kft. Új ablak: http://www.pamis.hu/

A PAMIS Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörü takarításával foglakozik.

http://www.pamis.hu/

7. Takarítás érdekességek, allergén vegyszerek Új ablak: http://www.hatekonytakaritas.hu/

A hatékony takarítás oldalon rengeteg trükk olvasható a takarítás apró sajátosságairól, melyet nagyon sokan nem tudnak. Sok ötlet található a vegyszerek nélküli folttisztításra, valamint nagyon sok érdekesség a takarítás témakörében, többek között allergia fajták, valamint allergén vegyszerek.

http://www.hatekonytakaritas.hu/

8. Tiptoptakarítás.hu - takarítás Budapest területén Új ablak: http://www.tiptoptakaritas.hu/

Teljeskörü takarítási szolgáltatások. lakástakarítás, irodatakarítás referenciákkal. Ablaktisztítás, ablakpucolás, napi és alkalmi takarítás akár festés felújítás után is.

http://www.tiptoptakaritas.hu/

9. Wc papír, papíráru, vegyiáru Új ablak: http://www.vofatisztitoszer.hu/

Arra törekszünk, hogy minden takarításhoz, mosáshoz, tisztálkodáshoz szükséges terméket, takarító eszközöket, tisztítószereket a lehető legkedvezőbb, versenyképes áron biztosítsuk meglévő és leendő ügyfeleinknek. A Vofa Kft. célja a partnerei magas színvonalú kiszolgálása, jó minőségű takarító eszközök, tisztítószerek, papíráruk, mosószerek forgalmazása.

http://www.vofatisztitoszer.hu/

© 2006-2018 Kereső