WYW kereső

Weblapok:  

1. Üzleti optimalizálás - Otasoft Kft. Új ablak: http://www.optasoft.hu/

Hogyan lehet csökkenteni a cége költségeit úgy, hogy közben nő a termelés volumene és még új gépsort sem vásároltak? Sok ezer Termelő cég spórol meg évente több millió eurót, azzal, hogy optimalizálják a gyártást.

http://www.optasoft.hu/

2. Biztonságos megoldások,hogy ne a számitógépe miatt fájjon a feje! Új ablak: http://www.biztonsagimegoldasok.hu/

Hogyan vegyünk olcsón megfelelõ számítógépet karácsonyra? Hogyan sporoljon több 10.000ft-ot otthon és céges számítógépeivel havi szinten? Az itt alkalmazott tudással több 10.000 Ft pénzmegtakarítást szerezhet, akár néhány napon belül teljesen ingyen!

http://www.biztonsagimegoldasok.hu/

3. BrókerMentor - Ön is csinálhatja... Új ablak: http://www.brokermentor.hu/

Brokermentorként kétféle embernek tudunk tanácsot adni: akinek van megtakarított pénze és akinek még nincs, de szeretné, ha lenne... Oldalunk kimondottan azoknak szól, akiket érdekel a PÉNZ! A pénz, mint a vágyai, céljai realizálásához szükséges eszköz, a pénz, mint munkájának tárgya, eszköze...

http://www.brokermentor.hu/

4. IdeSol Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft Új ablak: http://www.idesol.hu/

Professzionális, vevõközpontú, egyedi és költséghatákony tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk az informatika, a szervezetfejlesztés, a minõségügy, a minõségfejlesztés, a munka- és tüzvédelem, a környezetvédelem, a projekt menedzsment, az iratkezelés és a dokumentummenedzsment területeken.

http://www.idesol.hu/

5. Ingyenes Pénzügyi Tervezés Új ablak: http://sajatszamom.info/

- Biztos út a kényelmes nyugdíjas élethez \r\n \r\n - Hogyan gondoskodj gyermekeid továbbtanulásáról anélkül hogy dolgozniuk kelljen iskola mellett\r\n \r\n - Tuti tippek, hogyan csökkentsd céges és családi költségvetésedet\r\n \r\n - 10 biztosan működő pénzügyi szabály hogy mindig legyen mit félretenned\r\n \r\n - Tudd meg a saját számaidat\r\n \r\n - Jelentkezz személyre szabott konzultációra itt : \r\n \r\nhttp://sajatszamom.hu\r\n \r\nhttp://sajatszamom.info

http://sajatszamom.info/

6. KKV Magazin Új ablak: http://www.kkvmagazin.hu/

A kkvmagazin hasznos tanácsokat, ötleteket ad a kis- és középvállalkozásoknak.

http://www.kkvmagazin.hu/

7. LetterHunter Megoldások Új ablak: http://www.letterhunter.hu/

Tevékenységünkkel elsõsorban a kis- és mikrovállalkozásokat, a nonprofit szférát és az önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket célozzuk meg. Szoftverértékesítés - Marketingtanácsadás - Domainregisztráció - E-asszisztencia - Kampányszervezés - Kutatások, elemzések - Nyomdai elõkészítés - Online Hírlevélküldõ - Pályázatírás - Weboldalkészítés. Rubik játékok értékesítése.

http://www.letterhunter.hu/

8. NyugdíjMentor - Gondtalan aranykor... Új ablak: http://www.nyugdijmentor.hu/

Ön jogosan hiheti, hogy majd, amikor végre abbahagyja a munkáját, akkor a nyugdíjából származó jövedelme körülbelül akkora lesz, mint amibõl most él. Ez már most sem igaz. Van olyan most nyugdíjba vonuló vállalkozó, aki 32 ezer forintot kap havonta! A nyugdíjba vonulók átlagosan 30-50%-os életszínvonal esést élnek meg. Késõbb ez a helyzet még tovább fog romlani. Tudja milyen lehetõségei vannak? Csak az állami nyugdíjra akar támaszkodni? Van Önkéntes nyugdíjpénztári tagsága? Van Önkéntes nyugdíjpénztári tagsága? Van egyéb passzív jövedelmet hozó befektetései? Mikor melyiket válasszam? Biztosan nem 70 évesen szeretne nyugdíjba vonulni… Pedig erre van esély, legalábbis a politikai törekvések erre mutatnak. A múltkor láttam az egyik gyorsétteremben egy 70 év körüli bácsit, ahogy WC-t takarított. Nem volt jó látvány. Ön szeretne hetven éves korában dolgozni? Hiába! Önnek már nem lesz hely, mert a friss diplomás, nyelveket ismerõ fiatalok elfoglalják. Ha Ön most nem gondol a jövõjére, akkor egészen egyszerüen, nem lesz jövõje. Ha elfogadja segítségemet, olvassa el weblapomat és kérjen személyes találkozót!

http://www.nyugdijmentor.hu/

9. Ovisvilág - Gyakorlati tanácsok szülõknek Új ablak: http://www.ovisvilag.blog.hu/

Az Ovisvilág oldalon olyan családoknak adunk nevelési tanácsokat, ötleteket, javaslatokat, akiknek óvodássá cseperedett kisgyermekük van. Gyermeknevelést segítõ információk, gyakorlati javaslatok óvodás szülõknek: - Óvodaválasztás, óvodai beszoktatás, családi nevelés fontossága a gondozásban; a testi, értelmi, érzelmi nevelésben, család és az óvoda kölcsönös bizalomra építõ kapcsolata - Információk, gyakorlati javaslatok szülõknek 3-7 éves korú gyermekük sokoldalú testi-lelki fejlesztése érdekében. - Hogyan és mire fordítson a család nagy figyelmet ebben a korban? Hasznos tanácsok: -a gyermek testi fejlõdése és szakaszai /öltöztetés, étkezés, egészséges életmódra nevelés/ -a játék és jelentõsége /otthoni, közös tevékenységek/ -nyelvi fejlesztés /mesék, versek, közös játékos otthoni elfoglaltságok/ -értelmi fejlesztés /kérdések- válaszok, a környezet megismertetése a családban/ -érzelmi nevelés /lelki támogatás, magatartási szokások, közös ünnepek, programok/ -a kisgyermek helye a családban Ovisvilág – Gyakorlati Tanácsok Szülõknek www.ovisvilag.blog.hu www.ovisvilag.hu

http://www.ovisvilag.blog.hu/

10. ProfitTrend - a pénzügyi megoldás Új ablak: http://www.profittrend.hu/

ProfitTrend független pénzügyi és befektetési tanácsadó oldal.

http://www.profittrend.hu/

11. Rhamnus Bt. honlapja Új ablak: http://rhamnus.hu/

Az erdõgazdálkodásban elõforduló tervezési, szakértõi feladatok megoldása; erdõértékelés; segédletek, adatbázisok kialakítása, közzététele; térinformatikai problémák kezelése; térinformatikai adatbázisok létrehozása. Erdõtelepítési tervek, erdei közjóléti célú létesítmények tervezése, illetve szakértõi ismereteket, tapasztalatot kívánó ügyek elintézése.

http://rhamnus.hu/

12. Tanácsok, szakértõktõl Új ablak: http://www.viveo.hu/

A viveo szakértõi csapata a gazdaság szereplõinek tevékenysége során felmerülõ igényeire ad választ tanácsaival, egyes feladatok átvállalásával. A viveo két kiemelt üzletágát a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos tanácsadásra, továbbá a vállalatok piacra lépését segítõ tanácsadásra szakosodott csapat alkotja. A viveo termékdíjas üzletága a környezetvédelmi termékdíj és az ezzel kapcsolatos hulladékgazdálkodás szabályozásának átláthatatlan útvesztõjén vezeti át partnereit. Az üzletág tanácsadói tapasztalatuknak, szaktudásuknak és rugalmasságuknak köszönhetõen képesek megnyugtató, költséghatékony és egyszerü megoldást nyújtani a vállalatok számára a termékdíjas kérdésekben.

http://www.viveo.hu/

13. TH22 Épületenergetika Új ablak: http://epuletenergetikaitanusito.hu/

Épületenergetikai tanúsítás, szakértés, audit Budapesten. Az energiatanúsítvány az épület energetikai minõségének dokumentuma. A tanúsítást célszerü elvégeztetni az ingatlan eladása/bérbeadása illeteve építészeti és épületgépészeti korszerüsítése elõtt.

http://epuletenergetikaitanusito.hu/

14. VagyonMentor - Dolgozzon a pénze! Új ablak: http://www.vagyonmentor.hu/

Független tanácsadóként olyan exkluzív befektetési lehetõségeket tudunk biztosítani az Ön számára, melyek egyedülállóak a piacon! A kérdés, hogy miért kellene ránk bíznia a pénzét, hiszen temérdek lehetõség adott arra, hogy megtöbbszörözze megtakarításait.

http://www.vagyonmentor.hu/

15. Vezetőképzés, ingyenes üzleti klub vezetőknek Új ablak: http://www.cegvezetokepzo.hu/

Cégvezető képzések, tréningek és coaching programok.

http://www.cegvezetokepzo.hu/

16. Webáruház elemzés Új ablak: http://webaruhazelemzes.hu/

Magyarország első független webáruház elemző szolgáltatása. Hogy webáruháza látogatóiból vásárlók legyenek.

http://webaruhazelemzes.hu/

© 2006-2018 Kereső