WYW kereső

Weblapok:  

1. Murányi Épületgépészet Kft Új ablak: http://www.muranyi.hu/

A Murányi Épületgépészet Kft megbízható partnerként segít abban, hogy az Ön építkezése zökkenőmentesen haladhasson.

http://www.muranyi.hu/

2. Országos gázszerelő, gázkészülék szerviz kereső Új ablak: http://gazigazolvany.hu/

Az oldalunk abból a célból jött létre, hogy egyfelől bemutassa az arcképes gázszerelői igazolványt, és ennek jogi szabályozását, másfelől pedig segítséget nyújtson a lakosság, és egyben a gázszerelőknek, az igazolvánnyal kapcsolatos kérdésekben. Ezen kívül a weboldalunkon megtalálja a biztonsági felülvizsgálatra is jogosult, hivatalos képesítéssel rendelkező gázszerelők, gázkészülék szervizek nyilvántartását is.

http://gazigazolvany.hu/

3. Víz, gáz, gázkészülékszerelõ gyorsszolgálat Új ablak: http://www.ms.alfaweb.hu/sosgaz/

Gázkonvektorok, falifütõk, tüzhelyek, vízmelegítõk, idõszakos ellenõrzése, javítása, felújítása, beszerzése, cseréje. Csaptelepek, mosdók, WC tartályok javítása, cseréje; mosó és mosogatógépek bekötése, vízmelegítõk szerelése, cseréje.

http://www.ms.alfaweb.hu/sosgaz/

4. Víz-Gáz-NonStop Gyorsszolgálat Új ablak: http://www.vizgaznonstop.hu/

A Víz-gáz-NonStop Gyorsszolgálat 30 éves vízszerelés, gázszerelés és fütésszerelés tapasztalattal áll lakossági és közületi ügyfelei rendelkezésére Budapest területén és vonzáskörzetében. Fõ profilunk a 24 órás Gyorsszolgálati ügyintézés, hibaelhárítás, karbantartás. Munkatársaink vízszerelés, gázszerelés, fütésszerelés meghibásodások, beázások, csõtörések azonnali felmérésében, elhárításában, javításában, kivitelezésében nyújt szakszerü és gyors segítséget ügyfeleinek. Hatékonyságunkat elõsegíti non-stop ügyfélszolgálatunk, mely kritikus esetben akár 1 órán belül a helyszínre küldi képzett kollégáinkat a hiba felderítése és elhárítása érdekében. 24 órás ügyfélszolgálatunk hétvégén és ünnepnapokon is áll ügyfeleink rendelkezésére! Forduljon hozzánk Bizalommal! 06-20/594-0760, info@vizgaznonstop.hu.

http://www.vizgaznonstop.hu/

5. Ví-Gáz-Fűtés szerelés, Duguláselhárítás Gyorsszolgálat Új ablak: http://www.viz-gaz-futes-dugulas.hu/

Gyorsszolgálatunk vízszerelési, gázszerelési , gázkészülék szerelési - javítási, fűtésszerelési problémákra valamint csőtörések, beázások dugulások azonnali elhárításában nyújt gyors és hatékony segítséget a lakosság számára Budapest egész területén és Pest megyében 0 órától 24 óráig hétvégén is.

http://www.viz-gaz-futes-dugulas.hu/

6. Vizesblokk, vízvezetékszerelés | Gyorszolgálat Új ablak: http://www.vizesblokkszerviz.hu/

Budapest és vonzáskörzetében precíz és hatékony vízvezetékszerelés. Csapok, csaptelepek (hagyományos és egykaros is), WC-tartályok, lefolyószifonok, sarokcsapok, elzárók, lefolyó és nyomóvezetékek javítása, cseréje. Mosó- és mosogatógépek, szaniterek bekötése. Kisebb ezermesteri munkák.

http://www.vizesblokkszerviz.hu/

© 2006-2018 Kereső