WYW kereső

Weblapok:  

1. ANDRAGÓGIA 2007. Oktató, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Új ablak: http://andragogia.eu/

Cégünk fõ tevékenységi köre a felnõttképzés, illetve a területhez kapcsolt szolgáltatások.

http://andragogia.eu/

2. Avatar tanfolyam és Felemelkedés napok Új ablak: http://www.avatartanfolyam.hu/

Gyakorlati önismeret, a spirituális könyveken túl, válasz a \"hogyan\" kérdésekre. Avatar önismereti és önfejlesztõ tanfolyam Budapesten és külföldön, Felemelkedés napok, Avatar bemutatók. 9 napos intenzív, gyakorlatorientált, tapasztalati tréning.

http://www.avatartanfolyam.hu/

3. Dcsoft - oktatás, fotózás, keresõoptimalizálás Új ablak: http://dcsoft.hu/

DCSoft Debrecen, oktatás, fotózás, fotós oktatás, tervezés. Egyedi megoldások, magas színvonal. Keresõoptimalizálás, tárhely szolgáltatás.

http://dcsoft.hu/

4. Dft-Hungaria Új ablak: http://www.dft.hu/

Dft-Hungária felnőttképző intézmény Teljes körű szolgáltatásszervezés, pályázatírás, képzésszervezés, oktatás és végül pályázati elszámolás.

http://www.dft.hu/

5. EFEB Oktatási Központ - OKJ-s tanfolyamok, felnõttképzés Új ablak: http://efeb.hu/

Felnõttképzés, OKJ-s tanfolyamok az EFEB Oktatási Központban. Gyorsan, akár távoktatással. Részletfizetéssel, vizsgagaranciával!

http://efeb.hu/

6. Evolo tréning és tanácsadás Új ablak: http://www.evolo.hu/

Elérhetõ képzések a kkv szektor vállalkozásai számára.

http://www.evolo.hu/

7. Felnõttképzés Új ablak: http://kepzesek.ioszia.hu/

Az IOSZIA Kft. már évek óta fontos szerepet játszik Észak-Magyarország felnõttképzésében. OKJ képzéseivel segítséget nyújt a gyorsan változó világ igényeinek való megfelelésre. Mivel megfelelõ nyelvtudás nélkül ma már egyre nehezebb munkahelyet találni, ezért képzési rendszerébe integrálta a nyelvi képzéseket is.

http://kepzesek.ioszia.hu/

8. Felnőttképzési portál Új ablak: http://www.fkp.hu/

FKP, felnőttképzési portál, felnőttképzés, portál, információ, oktatás.

http://www.fkp.hu/

9. Grafológusképzés, írásszakértõ képzés Új ablak: http://www.irasszak.hu/

Grafológiai képzések: Személyiségkép készítés szabadkurzus, Grafológus emeltszintü, Írásszakértõ szakmai képzés és Akkreditált pedagógus továbbképzés.

http://www.irasszak.hu/

10. Gyakorlat orientált Webdesigner mester képzés Új ablak: http://www.netlogi-c.net/webdesigner_tanfolyam.htm

Hogyan készíthet magának jövedelmező weboldalt? Mi megtanítjuk Önnek!\r\nMás webdesigner tanfolyamoktól eltérően Ön nem csak a honlapkészítés minden csínyját-bínyját tanulhatja meg, hanem azt is, hogyan kell felhasználóbarát honlapot készíteni! Dolgozzon webdesignerként, vagy készítse el saját maga cége, vállalkozása honlapját!

http://www.netlogi-c.net/webdesigner_tanfolyam.htm

11. Karrieriskola Oktató és Szolgáltató Kft. Új ablak: http://www.karrier-iskola.hu/

Karrier-tanácsadást, tréningeket, felnõttképzést végzõ és távoktatás formájában is szolgáltató vállalkozás. Az élethosszig tartó tanulás alapjain ez a szolgáltatás lehetõséget biztosít a szakemberek számára, hogy megtanulják az önmenedzselés korszerü formáit, és szakmai pályájukat felülvizsgálják, önképzésükrõl gondoskodjanak. Müködtet blogot a tanácsadó Joó Zsuzsanna, valamint nõknek szóló karriertanácsokat ad másik weboldalán: www.eva-karrier.hu ; továbbá ismerteti a karrier-tanácsadás folyamatát.

http://www.karrier-iskola.hu/

12. Környezetvédelmi termékdíj Új ablak: http://www.termekdij.org/

Környezetvédelmi termékdíj! Minden amit tudni kell róla. Rendezvények, oktatás a témával kapcsolatban az Infoszféra Kft. szervezésében!

http://www.termekdij.org/

13. Lukács oktatási központ Új ablak: http://www.grafologia.hu/grafologiaoktatas.php

Grafológia oktatás, íráselemzés, rajzelemzés, önismeret, a Margit-híd budai hídfõjénél.

http://www.grafologia.hu/grafologiaoktatas.php

14. OKJ tanfolyamok, Web oktatás Új ablak: http://www.logo92.hu/

OKJ tanfolyamok: Mérlegképes könyvelõ, Ingatlanközvetítõ értékbecslõ, Társasházkezelõ, Számítógép-kezelõ. Weblap készítõ HTML oktatás. Excel Word modulos képzés.

http://www.logo92.hu/

15. Pénzkör.hu távoktatás Új ablak: http://www.penzkor.hu/

Ingyenes távoktatás a távmunkáról, az internet segítségével végzett otthoni pénzkeresetrõl.

http://www.penzkor.hu/

16. Pénzügyi-számviteli ügyintéző hallgatók blogja Új ablak: http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.blogspot.com/

Ez az oldal azért jött létre, hogy az országban szétszórtan tanuló pénzügyi-számviteli ügyintéző hallgatók kicserélhessék egymás között tapasztalataikat.\r\nTovábbá szeretnénk egy oldalon összeszedni a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel kapcsolatos valamennyi jogszabályt, tudnivalót. Ha érdekel, csatlakozz!

http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.blogspot.com/

17. Prezentációs blog Új ablak: http://www.drprezi.com/

Egy tematikus prezentációs tanácsokat adó blog, mely három nagy témakör köré van felépítve: 1. Prezentációk tartalmi felépítése (információ kezelés, üzenetkészítés, üzenet struktúrálása) 2. Prezentációk vizuális felépítése (Powerpoint szabályok,Powerpoint trükkök, template használat, színek,karakterek, képek használata). 3. Prezentációk előadása (hatásos kezdés, zárás, analógia-használat,résztvevők kezelése, interaktivitás)\r\nA blog szerzője a mai napig sikeres aktív tréner és üzleti kommunikációs tanácsadó.

http://www.drprezi.com/

18. Profi cégvezetés Új ablak: http://bosspresso.hu/

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy legyél profi cégveztő akkor kattints ide!

http://bosspresso.hu/

19. Tõzsdeiskola Kft. Új ablak: http://www.tozsdeiskola.hu/

Az Aktív tõzsdetanfolyam azt a célt hivatott szolgálni, hogy a tõzsde világa iránt érdeklõdõknek részletesen és mélységeiben megtanítsa a tõzsdei kereskedés elemeit és stratégiáit, ill. hatékony eszközrendszereket adjon a fegyelmezett és sikeres saját tõkés kereskedés lebonyolításához.

http://www.tozsdeiskola.hu/

20. Tekt képzési és tanácsadó Kft. Új ablak: http://www.tekt.hu/

A TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. elsõsorban szakmai tanácsadással, képzéssel, valamint vállalati, és vezetõi tréningekkel foglalkozik, de emellett a kommunikáció és marketing területén is kiemelkedõ szolgáltatásokat nyújt. Vevõink kérésére segítünk idõleges erõforrás problémák megoldásában is, a megrendelõ telephelyén, vagy elõkészített telephelyen végzünk ellenõrzéseket, javításokat, utómunkákat.

http://www.tekt.hu/

21. Transzport Studium Kft. - Tudást szállítunk! Új ablak: http://www.transzportstudium.hu/

Minőségi oktatás, olcsón! GKI tanfolyamok, belföldi árufuvarozó és vállalkozó tanfolyamok, nemzetközi árufuvarozó és személyszállító tanfolyamok, ADR tanfolyamok, OKJ-s gépkezelő, könnyűgép és nehézgép kezelő tanfolyamok, egyedülálló szimulátoros oktatás, digitális tachográf képzés, rakományrögzítő tanfolyam, stb.

http://www.transzportstudium.hu/

© 2006-2018 Kereső