WYW kereső

Weblapok:  

1. Boldog gyermek - Boldog szülõ Új ablak: http://www.boldog-gyermek.hu/

Boldog gyermek honlap a gyermekek fejlesztésével foglakozik ott ahol a legnagyobb szükség van rá: Nem megy a tanulás, nem érdekli a gyermekét a tanulás, tanulási nehézségekkel zavarokkal küzdõ gyermekek esetében (diszlexia), vagy viselkedési problémáknál (szorongás, agresszió). Csak természetes módszerekkel a közös, mindenki számára legjobb megoldást keresve.

http://www.boldog-gyermek.hu/

2. Lovári cigány nyelvtanfolyam és magántanár Új ablak: http://www.lovarinyelvtanfolyam.hu/

Lovári cigány nyelvtanfolyam illetve magántanár Budapesten az Örs Vezér tér közvetlen közelében. Az órákat Rigó utcai vizsgáztató tanár tartja. Alap, felső és középfokú nyelvvizsga felkészítés szükség esetén személyre szabott időpontokban. Az első órán ingyenesen részt lehet venni.

http://www.lovarinyelvtanfolyam.hu/

3. magantanulo.hu - az országos magántanár adatbázis! Új ablak: http://www.magantanulo.hu/

Országos magántanár adatbázis - Tanárkeresés - Tanár-regisztráció.

http://www.magantanulo.hu/

4. SkypeSuli - Online magántanár adatbázis Új ablak: http://www.skypesuli.hu/

A SkypeSuli.hu az első online oktatással foglalkozó magántanárokat összefogó adatbázis. Online tanulni mindkét félnek kényelmes és egyszerű.

http://www.skypesuli.hu/

5. TanárBázis - magántanár adatbázis Új ablak: http://www.tanarbazis.hu/

Az általunk nyújtott magántanár-közvetítés a tanárt keresõk számára ingyenes. Tanárainkról megpróbáljuk a lehetõ legrészletesebb információt nyújtani, hogy a tanárt keresõk jól dönthessenek az oktató kiválasztásakor. Ugyanakkor fontos szempontnak tekintjük azt is, hogy az adatbázis a sok tanár és tantárgy ellenére áttekinthetõ és rendszerezett maradjon ...

http://www.tanarbazis.hu/

6. Tanarok.info Új ablak: http://www.tanarok.info/

Tanárt, oktatót vagy korrepetítort keresel Budapesten vagy vidéken? Országos adatbázisunkban többféle szempont szerint kereshetsz! Pénzt szeretnél keresni oktatással, tanítással vagy korrepetálással? Regisztrálj nálunk ingyen, és legyen akár több oktatási profilod is!

http://www.tanarok.info/

© 2006-2018 Kereső