WYW kereső

Weblapok:  

1. Bárka csana - családi napközi bölcsöde helyett, Budapest Új ablak: http://barkacsana.kima.hu/

Ha nincs a közelben bölcsöde, vagy nincs elég bölcsöde férőhely, a megoldás a családi napközi. Kislétszámú csoportokban foglalkozunk a csemetékkel, max. 7 fős csoportban. Udvari társas és egyéni játékok, játékos angol tanulás, gyermek-szülő programok. Budapesten, III, kerületben Csillaghegyen várjuk a gyermekeket 2-6 éves korig. Lehetőség van egynapos gyermekfelügyeletre és egész hónapos bérletre is. Készségfejlesztő játékok és óvónői felügyelet várja a gyermekeket. Parkolás a ház előtt. Az étkeztetés helyi főzéssel megoldva, nem ételfutáros műanyag ételeket, hanem házikosztot kapnak a gyermekek, ugyanazt amit mi is eszünk :). A gyermekek szellemi táplálásáról keresztény értékrend átadásával igyekszünk gondoskodni. Legújabb szolgáltatásunk: háztól házig visszük a gyermekeket, hogy Önnek erre se legyen gondja.

http://barkacsana.kima.hu/

2. Budaörs - Vackor Óvoda Új ablak: http://www.vackorovoda.hu/

Vackor Óvoda Budaörs Az óvoda Budaörs központjában, mind gépjármüvel, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthetõ helyen található. Frissen felújított, igényes szakmai és környezeti kultúrával, funkcionális eszközparkkal rendelkezõ intézmény. Magas színvonalú családias, derüs környezetben neveljük a hozzánk járó kisgyermekeket. Kétszintes, öt csoportszobával, tornaszobával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik, valamennyi jól felszerelt. Udvarunk kis méretü, de korszerü mozgásfejlesztõ játékokkal ellátott. Az óvoda közelében több modern játszótér, iskola található. 11 felsõfokú végzettségü óvónõ dolgozik, 4 fõ szakvizsgázott, 7-en szakirányú képesítést szereztek úgy mint drámapedagógus, fejlesztõpedagógus, német nemzetiségi óvodapedagógus, pszichopedagógus, óvodai szakértõ, óvodavezetõi szak, gyógypedagógiai asszisztens. Továbbá fejlesztõpedagógus, logopédus, pszichológus segíti pedagógusi munkánk, nevelési és minõségiirányítási programunk megvalósítását. Reméljük weblapunk megtetszett, friss információkért térj vissza rendszeresen. Érdeklõdni lehet: 2040 Budaörs, Szabadság út 136. TEL: 06/23 - 420 163

http://www.vackorovoda.hu/

3. Happy Garden Családi Napközi - Bp.,XII. ker.- Ahol a virágok is mosolyognak!!! Új ablak: http://www.happygarden.hu/

Várjuk azokat a csöppségeket, akik egy 12. kerületi erdõ széli nagy kertben, Farkas-völgy és Budaörs között, friss levegõn, sok mozgással és nyelvtanulással szeretnének felcseperedni! A Happy Garden Családi Napközi 2 - 6 éveseknek biztosít: -Kis létszámú csoportot, családias légkört, -naponta több órás szabadtéri játékot, -egészséges táplálkozást és sok friss gyümölcsöt, -felkészítést az iskolára és készségfejlesztést, -szórakoztató angol nyelvtanulást, -játékos zenei készségfejlesztést, -szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkezõ óvónõket, gondozónõket.

http://www.happygarden.hu/

4. Minden, ami óvoda - közérthetõen, Szülõknek! Új ablak: http://ovoda.info.hu/

Honlapunk azzal a céllal jött létre, hogy az óvoda évei alatt minden felmerülõ kérdésre, problémára választ találjunk. Az óvoda nagy kihívás mind a gyerek, mind a szülõ számára, legfõképp a beszoktatás idején. Személyes tapasztalatokkal és szakemberek segítségével igyekszünk segíteni Önt, hogy az óvoda valóban öröm legyen mindenkinek. Minden, ami óvoda � közérthetõen, Szülõknek! Ha válaszokat keres kérdéseire, problémáira az óvoda évei alatt (pl. beszoktatás, óvoda választás, gyerek fejlõdése), nálunk megtalálja. Gyermeke hamarosan óvodába megy? A gyermek és a szülõ életében ez egyaránt nagy lépés. Ilyenkor tele vagyunk kérdéssel, aggodalommal, ugyanakkor izgatottak is vagyunk. Mi várhat ránk? Milyen problémákkal szembesülhetünk? Mi összegyüjtöttük! Több hozzáértõ óvónõ és szülõ személyes tapasztalatai alapján megtudhatja, mire készülhet, mi történhet a beszoktatás ideje alatt. Ha arra is kíváncsi, mi történik az óvoda kiscsoportos hónapjaiban, az elsõ ovis évben, mit tanulnak, hogyan viselkednek, akkor a �Beszoktatás lépésrõl lépésre és az óvoda elsõ éve� címü kiadvány Önnek szól! Mindezek mellett rengeteg olyan tanácsot olvashat, mellyel otthon is segítheti gyermekét a tanulásban, fejlõdésben.

http://ovoda.info.hu/

5. Tanulj Játszva Új ablak: http://tanuljjatszva.hu/

Játékos készségfejlesztõ és oktatóprogramok óvodásoknak és kisiskolásoknak.

http://tanuljjatszva.hu/

© 2006-2018 Kereső