WYW kereső

Weblapok:  

1. - Könyv Új ablak: http://konyv.wyw.hu/

Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás.

http://konyv.wyw.hu/

2. Ingyenesen letölthetõ könyvek Új ablak: http://www.ingyenesenletolthetokonyvek.net/

Ingyenesen letölthetõ könyvek, ebook-ok, hangoskönyvek minden mennyiségben nem csak fiataloknak.

http://www.ingyenesenletolthetokonyvek.net/

3. Könyvrendelés.hu portál Új ablak: http://konyvrendeles.hu/

A könyvrendeles.hu azokat az újonnan megjelent könyveket mutatja be, ami a magyar könyvpiacon megjelenik. Hétrõl hétre változik a tartalom, hisz mindennap várjuk a könyvkiadók újdonságait. Mindemellett a regisztrált látogatók játékon vehetnek rész. A portál látogatói regisztrálás után, az oldalon pontokat gyüjthet, ha értékeli vagy ajánlja a bemutatott könyveket. Egyrészt összegyüjtött pontokat pont és árarányosan beválthatja könyvekre. Másrészt aktuális játékon vehet részt, ahol könyveket, könyvcsomagokat kaphatnak.Könyvkiadással, terjesztéssel foglalkozó partnereinknek ajánljuk (de akár saját kiadású könyvek szerzõinek is) portálunkat. A partneri regisztrációval lehetõség nyílik az újonnan megjelent könyvek bemutatására.

http://konyvrendeles.hu/

4. Könyvcsomag-online könyváruház, ahol 20-25% kedvezménnyel vásárolhatsz! Új ablak: http://www.konyvcsomag.hu/

A Könyvcsomag online könyváruházban a könyvek a bolti árnál 20-25% olcsóbban kaphatók! Vásárlását ajándékötletekkel segítjük! Egerben ingyenes házhoz szállítás!

http://www.konyvcsomag.hu/

5. Könyvesház.hu - Könyvesbolt és antikvárium Új ablak: http://konyveshaz.hu/

Könyvesboltunkban, könyveket, térképeket, tankönyveket, jegyzeteket találhat a szórakozást és a kultúrát kedvelő olvasó. A bolt széles választéka felöleli az új könyveket és az antikvár szakirodalmat egyaránt. A könyvesboltban a sci-fi-től a tudományos szakirodalomig, az építészettől a konyhaművészetig, mindent megtalál. Reméljük, kellemesen tölti majd idejét nálunk.

http://konyveshaz.hu/

6. Könyvtámasz Új ablak: http://www.konyvtamasz.hu/

A könyvtámasz nem csak praktikus kiegészítője a könyvespolcnak, de egyedi kivitelezése révén egy különleges design ajándékként is megállja a helyét. Itt mindenki megtalálja a magához illőt, rajongjon akár a vitorlásért, a számítógépért vagy a krimiért. Igazán személyes és eredeti meglepetéssé válik a felületébe gravírozott köszöntéssel. Ötletes és egyedi céges ajándék.

http://www.konyvtamasz.hu/

7. Olvasok blog - Olvasónapló Új ablak: http://olvasok.blintdesign.hu/

Olvasónapló könyvekről, amely nem a kritika céljával-céltáblájául íródott. Élménybeszámolók két könyv fanatikus \"tollából\", akik billentyűzetet ragadva megosztják gondolataikat az általuk olvasott könyvekről. Népszerű és kevésbé ismert írók, rengeteg műfaj, tartalom és borító értékelés, hozzászólási lehetőség, esztétikus megjelenés várja a látogatókat.

http://olvasok.blintdesign.hu/

8. Tibuktu e-könyvesbolt - Toalettirodalom Új ablak: http://www.toalettirodalom.hu/

Szórakoztató irodalom - humoros novellák - komolykodás - idétlenkedések.

http://www.toalettirodalom.hu/

© 2006-2018 Kereső