WYW kereső

Weblapok:  

1. Digimühely Új ablak: http://digimuhely.hu/index.html

Digimühely, digitalizálás, archiválás, hanglemez, bakelit, lp, nyomtatás, lightscribe.

http://digimuhely.hu/index.html

2. Legyen képed Új ablak: http://www.legyenkeped.hu/

Rendezvény (családi, céges), esküvő és portré fotózás Székesfehérváron.

http://www.legyenkeped.hu/

3. Mütermi baba- és gyerekfotózás. Fotószolgáltatások: babalbum készítés, storybook. Új ablak: http://www.babyzoom.eu/

A gyerekfotoda a professzionális fotózáson túl kiegészítõ szolgáltatásokat ajánl a megrendelõinek. Pl. babaalbum, storybook, poszternagyítás.

http://www.babyzoom.eu/

4. Magyar Szürke fotó projekt Új ablak: http://www.magyarszurke.hu/

A Magyar Szürke National Geographic fotóalbumban, Radisics Milán mintegy 150 képet felsorakoztató fotóesszéjével állítja elénk ezt a nemes állatot.

http://www.magyarszurke.hu/

5. Modell-, divat- és rendezvényfotózás. Új ablak: http://www.rolandfoto.hu/

Schmidt Roland vagyok, fotós. Vállalok modell-, divat- és rendezvényfotózást; esküvõ- és gyerek fotózást; épület-, tárgy- és sport fotózást; valamint egyedi igényeket is kielégítõ egyéb jellegü fotózást is. Egyaránt dolgozom müteremben és szabadtéren. Szolgáltatásaimat részletesebben megismerheti a menüpontok használatával, ahol egyúttal megtekintheti eddigi munkáimat, referenciáimat is. A fotózások során digitális technikával dolgozom. Egy tükörreflexes, digitális fényképezõgéppel (Canon EOS 400d) és profi kategóriájú objektívvel, ami elengedhetetlen kelléke a minõségi fotók készítésének. A digitális technika egyik legfontosabb elõnye, hogy az elkészült kép azonnal kielemezhetõ, így korrigálni lehet az esetleges hibákat. Bár munkáim során a legtökéletesebb minõség elérésére törekszem egy adott téma fotózásakor, egy címlapfotó/magazinfotó minõségü képhez azonban szükség lehet a téma retusálására is. Ezt közös egyeztetést követõen, igény szerint elvégzem az adott képen. Az általam készített képek webes megjelenésére térítésmentesen biztosítok egy saját fotógalériát. Néhány ok, amiért az általam kínált szolgáltatás több, mint bármelyik hasonlónak tünõ: rugalmasság, ügyfélorientáltság, kreativitás, az Önök egyedi elképzeléseinek teljes körü megvalósítása, a megfelelõ megoldások hatékony megtalálása, ingyenes fotó/webgaléria megjelenítése, profi és tapasztalt csapat kiváló munkaeszközökkel, gyors és minõségi munkavégzés, képek korrekciója, szakmai tanácsadás, rövid határidõ, rugalmas árképzés. Lehetõség van számos számítógépes utómunkálatra, mint például: retusálás, színesbõl fekete-fehér-, barnított-, vagy más monokróm kép készítése, effektek, feliratok, képkeretek, montírozás, névjegykártya, és bármilyen egyéb kiadvány grafikai szerkesztése, képriport. Örökítse meg a számára fontos pillanatokat, amire bármikor emlékezhetnek!

http://www.rolandfoto.hu/

© 2006-2018 Kereső