WYW kereső

Weblapok:  

1. D.d.s. Motel szállások héviz térségében Új ablak: http://dds-pension.hu/

Tisztelt látogatók! Szezonális kedvezményként ingyenes medencehasználattal apatmanok Héviz Keszthely térségében. Azok számára ajánljuk oldalunkat akik Hévizre,Balatonra vagy egyszerüen csak kikapcsolódásképp Magyarországon Nyugat Dunántúlra utaznak és szállást keresnek. Fontos számukra a megfizethetõ családbarát akciós árak, ugyanakkor nem mondanak le a kényelemröl sem. Apartmanok felszereltsége minden esetben tartalmaz :mini-konyhát, balkont vagy teraszt, tévét a szobában, fürdõszobát/wc-t. Egy kétszemélyes stúdió-apartman 75oo forinttól/2személyre/önellátós formában. Verhetetlen ár és további kedvezmények, folyamatos akciók.

http://dds-pension.hu/

2. Dominó Panzió-Hotel Székesfehérvár Új ablak: http://www.szekesfehervar-hotel.hu/

Szállás Székesfehérváron kedvezõ áron.

http://www.szekesfehervar-hotel.hu/

3. Hédervár Kastélyszálloda Új ablak: http://www.kastelyszalloda.hu/

Kastélyszállodánk Gyõr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttõl pedig 160 km-re. A féltõ gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idézõ kastélyszállodája.

http://www.kastelyszalloda.hu/

4. Hary Hotel*** Étterem Új ablak: http://www.hary.hu/

Szállodánk egyaránt fontosnak tartja, hogy a pihenésre vágyók, az üzleti utazók valamint a konferenciákon résztvevõ kedves vendégeink minden igényét kielégítsük. A szobák felszereltségérõl, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról valamit árainkról a weboldalakon tájékozódhat.

http://www.hary.hu/

5. Hotel Bristol * * * * Új ablak: http://www.hotelbristol.hu/

Szállásfoglalás Budapest belvárosában. Programszervezés, gépkocsi bérlés, konferencia termek, tréningszervezés külsõ és belsõ helyszíneken, fitness, szauna, drinkbár, kitünõ közlekedési lehetõségek.

http://www.hotelbristol.hu/

6. Hotel Fenyves Panorama Új ablak: http://www.hotelfenyves.hu/

A Hotel Fenyves Panoráma a Mecsek oldalban, fenyves erdõ aljában, a városközpont felett fekszik. A szobákhoz tartozó déli fekvésü teraszokról, az étterembõl, és a 25 fõs panoráma teraszáról csodálatos kilátás nyílik Pécs városára és a környezõ hegyekre.

http://www.hotelfenyves.hu/

7. Hotel Három Gúnár és Rendezvényház Új ablak: http://www.hotelharomgunar.hu/

Hotel Három Gúnár és Rendezvényház - Szállodánk Kecskemét város szívében 1988 óta sikeresen müködik, 2002-ben elegáns Rendezvényházzal bõvült amely azóta számtalan nagyszerü, színvonalasan lebonyolított rendezvénynek adott otthont. Széles körü szolgáltatásainkkal, kiváló konyhánkkal ideális helyszínt nyújtunk a rövidebb vagy hosszabb idõt eltöltõ turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkezõ vendégeknek. Tükörtermünk immár 2000 óta székhelye a Rotary Club kecskeméti jótékonysági egyesületének.(http://www.rotary.hu/) Kecskemét a régió kulturális központjaként pezsgõ élettel fogadja a vendégeket, de kiindulópontja lehet az alföld iránt érdeklõdõ turisták számára is, akik gépkocsival, lóháton vagy akár kerékpárral megismerkedhetnek a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény-és állatvilágával.

http://www.hotelharomgunar.hu/

8. Hotel Szent István *** Eger Új ablak: http://www.hotelegerszentistvan.hu/

Eger központjától pár perc sétára a vár szomszédságában található konferencia és wellness hotel egész évben várja Kedves Vendégeit!

http://www.hotelegerszentistvan.hu/

9. Hotel Szent István - Szálloda*** Eger Új ablak: http://www.hotelszentistvan.hu/

Konferencia és wellness szálloda a nagy történelmi múltú, müemlékeirõl, gyógyfürdõjérõl, borairól híres városban, Egerben.

http://www.hotelszentistvan.hu/

10. Hotel Uno Kecskemét Új ablak: http://www.hoteluno.hu/

Az Uno Hotel Kecskemét belvárosában található, 200 m-re a fõtértõl és a legfontosabb idegenforgalmi látnivalóktól ...

http://www.hoteluno.hu/

11. Hotel Vadvirág Panzió Új ablak: http://hotelvadviragpanzio.hu/

Budapest villanegyedében, a városközponttól mégis csak 10 perc autóútra található a Hotel Vadvirág Panzió. Minden szoba összkomfortos, igényes, klasszikus berendezésük a századforduló polgári hangulatát idézik. A Ház különleges vonzereje az itt érezhető \"kissé antik kelet-európai charme\". Kiszolgálása kedves és színvonalas. Nyáron a kertben is felszolgálják a reggelit.

http://hotelvadviragpanzio.hu/

12. Karádi Hotel **** - Hajdúszoboszló Új ablak: http://www.karadihotel.hu/

Wellness, szállás, étterem Hajdúszoboszlón. A Karádi Hotel Hajdúszoboszló belvárosában található. Hotelünk legfõbb irányelve: minden vendég számára jár a kiemelt figyelem.

http://www.karadihotel.hu/

13. Selfness - Zichy Park Hotel Új ablak: http://www.selfnesshotel.hu/

SELFNESS > Új megatrend az egészséghez és jóléthez vezetõ fejlõdésünk útján. SELFNESS túlmutat a fitness és wellness harmonikus összefonódásán; a rendszeres testmozgás az egészséges táplálkozás és a káros szenvedélyektõl való tartózkodás normáin. A selfness lényege a tanulás általi folyamatos fejlõdés – röviden öntudat, változás, teljesség. Minden ember számára lehetõvé teszi, hogy megtalálja önmagát, segít a test és lélek köti egyensúly normalizálásában. Maga a selfness olyan fogalmakat takar , mint: egészség-betegség, test-lélek-szellem, önismeret, önazonosság, öntudat, tanulás, fejlõdés, harmónia, boldogság, jólét, életcél. Összevetve korunk kedvelt szolgáltatásának a wellness gyorsan tovatünõ közérzetjavító hatásával : a selfness tartós életminõség javulást ígérõ filozófia.

http://www.selfnesshotel.hu/

14. Somló Hotel *** és Étterem Új ablak: http://www.somlohotel.hu/

A Somló Hotel Magyarország legkisebb borvidékén fekszik a Somló déli oldalán. A Hotel területérõl gyönyörü panoráma nyílik a Balaton-felvidék hegyeire. A Somló hegy és az itt található történelmi emlékek remek kirándulási lehetõségeket nyújtanak, valamint a környék borosgazdái várják a borkedvelõ látogatókat. A szõlõtõkékkel határolt területen fekvõ Hotel három épületbõl áll, összesen 19 kétágyas szobával, (pótággyal 50 férõhellyel). A fõépületben található az étterem és a 30 fõ befogadóképességü társalgó-különterem. Sportpályák, úszómedence és szauna várja a vendégeket. A Somló Hotel a természet közelségét, nyugalmat és családias hangulatot nyújt a kikapcsolódni vágyóknak az év minden napján.

http://www.somlohotel.hu/

15. Szállás Mosonmagyaróvár - Engler Új ablak: http://www.englerhotel.hu/

Szállás Mosonmagyaróvár - a szigetköz kapujában családbarát szállás, sörcsapolás, étterem a Duna partján. Engler Hotel - Étterem

http://www.englerhotel.hu/

16. Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda Új ablak: http://www.hotelgara.hu/

A négyszintes Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínüségével és funkcionalitásával tünik ki. Az épület építészeti megoldásai, belsõ berendezése, a modern elemek és a klasszikus elegancia ötvözete emberközpontúságot tükröz.

http://www.hotelgara.hu/

© 2006-2018 Kereső