WYW kereső

Weblapok:  

1. Adriai tenger - Horvátország, Olaszország, Szlovénia, Montenegró Új ablak: http://www.adriaitenger.hu/

Adriaitenger.hu - Utazási információs portál, Horvátország, Olaszország, Szlovénia és Montenegró utazási információk.

http://www.adriaitenger.hu/

2. Anka Pag Apartmanok - Pag Apartmanok ? Pag szigete, Horvátország Új ablak: http://www.ankapag.com/hu/

Az Anka Pag Apartmanok (Pag-sziget, Horvátország) 4 apartmanban nyújtanak magánszállást. Minden apartmannak biztosított parkolója és műholdas TV-je van, a kilátás pedig a tengerre nyílik.

http://www.ankapag.com/hu/

3. Apartmanok Babsy Povljana Pag, Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.babsypovljana.com/

Apartments Babsy Povljana, island Pag, family Skoda, are situated in the family house only 150 m from the sea (beach Dubrovnik). Seven apartments for 4-5 persons, with SAT TV, seaview, parking lot.

http://www.babsypovljana.com/

4. Apartmanok Mandre Damir, Mandre Pag, Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.damirmandre.com/hu/

Damir Mandre Apartmánok (Pag szigeten, Horvátország) újonnan épült családi házban vannak elhelyezve 250 m-re a tengertől. Szállást nyújtanak három 4 személyes apartmánban (50 m2, parkoló, grill, sat tv).

http://www.damirmandre.com/hu/

5. Apartmanok Mandre Jadranka - Mandre Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.jadrankamandre.com/hu/

Magánelhelyezés a Supraha család apartmanjaiban Mandre helyiségben (Pág sziget, Horvátország). 3 apartmanos ház, egyenként 2-4 fõ részére 200 méterre a tengertõl.

http://www.jadrankamandre.com/hu/

6. Apartmanok Mandre Mira, Pag sziget Mandre Horvátország Új ablak: http://www.miramandre.com/

Mira apartman található, az Mandre Pag sziget (Horvátország). A ház található, vonzó helyzetben csak 80 méterre a tengertől és kínál magánszállások három apartman található.

http://www.miramandre.com/

7. Apartmanok Mandre Salvia - Mandre Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.salvia-mandre.com/hu/pag-sziget/mandre/salvia-apartmanok-mandre-s1.htm

Apartmanok Mandre Salvia - Mandre Horvátorszag Pag sziget. Az elhelyezés 4 apartmanban történik, SAT/TV, tengerre kilátás.

http://www.salvia-mandre.com/hu/pag-sziget/mandre/salvia-apartmanok-mandre-s1.htm

8. Apartmanok Novalja Emilio, Novalja Pag, Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.emilionovalja.com/hu/

Emilio Apartmánok Novalja (Pag sziget, Horvátország) helyiségben a legszebb részén a Gáj-ban helyezkednek el. A ház hat apartmannal rendelkezik, csak 80 m-re a legközelebb strandtól.

http://www.emilionovalja.com/hu/

9. Apartmanok Novalja Tereza, Horvátorszag, Pag sziget Új ablak: http://www.terezanovalja.com/hu/

Teréza Apartmánok Novalja vannak (Pág szigeten) privátt szállást biztosítanak 5 apartmánban 4-5 személy számára. A ház kb. 200m-re a tengertöl, nagy kerthelyiséggel rendelkezik saját parkolóval.

http://www.terezanovalja.com/hu/

10. Apartmanok Vlasici Glavan, Vlasici Pag, Horvátorszag Pag sziget Új ablak: http://www.glavanvlasici.com/hu/

Glavan Apartmánok, Vlasici Pág szigeten Horvátorszag, tengerparton helyezkednek el közvetlen, sziklás és homokos strand felett. A ház 4 kitünöen berendezett 3-5 személyes apartmánokkal rendelkezik.

http://www.glavanvlasici.com/hu/

11. Bazilika Novalja apartmanok Új ablak: http://www.bazilikanovalja.com/hu/

A Bazilika Novalja apartmanok a Gaj helységben találhatók, a Pag szigeti (Horvátország) Novalja legszebb részén. A ház a tengerpart és a strand közvetlen közelében található.

http://www.bazilikanovalja.com/hu/

12. Bungalók és apartmanok - Mandrice - Mandre sziget Pág Horvátország Új ablak: http://www.mandrice.com/hu/

Mandre helyiségben, Pág sziget nyugati részén van a Mandrice üdülõtelep, mely a Tauzer család tulajdona. A bungalók és az apartmanok a tenger közvetlen közelében vannak.

http://www.mandrice.com/hu/

13. Dvorinovalja.com Új ablak: http://www.dvorinovalja.com/hu/

A Dvori Novalja apartmanok a sziget déli csücskén vannak, a Novalja helységen (Pag sziget - Horvátország). Nyolc apartmanok mindegyike saját bejárattal, terasszal, és kiválóan felszerelt.

http://www.dvorinovalja.com/hu/

14. Ljuljamandre.com Új ablak: http://www.ljuljamandre.com/

Magánelhelyezés a Prtoric család apartmanjaiban Mandre helyiségben (Pág sziget, Horvátország). 6 sobak, 4 apartmanos ház, részére 50 méterre a tengertõl.

http://www.ljuljamandre.com/

15. Mladen Pag Dinjiska Apartmanok - Apartmanok Pag sziget Horvátország Új ablak: http://www.mladen-pag.com/hu/

A Mladen Pag Apartmanok, Pag szigeten (Horvátország) találhatóak Dinjiska faluban, a tengertől 15 méterre, 4-10 személy részére teljes felszereltséggel rendelkeznek.

http://www.mladen-pag.com/hu/

16. Pansion Gea és Jurko Pag - félpanziós ellátás, szobák, apartmanok Pag - Pag sziget, Horvátország Új ablak: http://www.geajurkopag.com/

Pasnion Jurko és Gea Pag található csendes részén Pag városa (Pag sziget, Horvátország) mellett a strandokat. Amellett, hogy szobákat és apartmanokat kínálunk, félpanzió.

http://www.geajurkopag.com/

17. Sutivan - Brač sziget Új ablak: http://www.sutivan.hu/

Sutivan-i apartmanok kedvező áron tulajdonostól.

http://www.sutivan.hu/

18. Utazz a varázslatos Horvátországba! Tippek a tökéletes tengerparti uticél kiválasztásához Új ablak: http://horvatorszagiutazas.info/

Horvátország információs portál, mely segítséget nyújt a Horvátországba utazóknak, legyen úticéljuk akár az Isztria, Kvarner öböl, Dalmácia vagy a horvát szigetek. Bemutatom a legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyeket részletesen, a látnivalókat, fakultatív programokat, árakkal és ajánlásokkal! Tippeket adok, hogy horvátországi nyaralása felhőtlen legyen!\r\nAz oldalon részletes útikalauzt találsz : az Isztia kedvelt desztinációiról mint például Umag, Novigrad, Porec, Vrsar, Rovinj, Pula, Medulin, Rabac stb.Aprólékosan bemutatom a Kvarner öböl legnépszerűbb üdülőhelyeit mint például Lovran, Novi Vinodolsi, Crikvenica, Selce, Moscenicka Draga vagy Opatija.Megismerkedhetsz Dalmácia legszebb turista célpontjaival : Zadar, Trogir, Makarska, Split, Omis vagy Dubrovnik.

http://horvatorszagiutazas.info/

19. Zadar, Zara Új ablak: http://zadarzara.wordpress.com/

Az Adria szívében fekvõ õsi Zadar varázslatos világa. Leírások, szálláshelyek, érdekes látnivalók és fényképek.

http://zadarzara.wordpress.com/

© 2006-2018 Kereső