WYW kereső

Weblapok:  

1. Adriai tenger - Horvátország, Olaszország, Szlovénia, Montenegró Új ablak: http://www.adriaitenger.hu/

Adriaitenger.hu - Utazási információs portál, Horvátország, Olaszország, Szlovénia és Montenegró utazási információk.

http://www.adriaitenger.hu/

2. Autóbérlés Olaszországban Új ablak: http://autoberlesonline.hu/olaszorszag/

Autókölcsönzés Olaszországban. Autóbérlésre számos lehetõség nyílik Olaszországban, legyen szó nyaralásról, síelésrõl vagy üzleti útról. Autókölcsönzés elérhetõ Olaszország repterein és népszerü üdülõhelyein. A bérleti díj tartalmazza: korlátlan kilométer használat, felelõsségbiztosítás, törésbiztosítás lopásbiztosítás, repülõtéri pótdíj, 24 órás segélyszolgálat, helyi adók.

http://autoberlesonline.hu/olaszorszag/

3. Hotel Argentina - Rzym, Olaszország Új ablak: http://www.hotelargentinaroma.com/hu/index.htm

A világ leghíresebb városának ezeréves központjában helyezkedik el, a császári fórumok, a városközpont, és a Termini pályaudvar festõi környezetében. A családias légkör és a teljes személyzet által tanúsított szolgálatkészség olyan vonzó szálláshellyé varázsolják a hotelt, ahol mindenki otthon érezheti magát, itt, a világ történelmi központjában.

http://www.hotelargentinaroma.com/hu/index.htm

4. Hotel Garda szállodákl Stazione Centrale pályaudvar Milánó Új ablak: http://www.hotelgardamilan.com/hu/location.htm

A Garda hotel, mely Milánó belvárosában, s gyalogosan mindössze 5 percnyire található a központi pályaudvartól, ideális szálláshely mind üzleti, mind turistautak alkalmával.

http://www.hotelgardamilan.com/hu/location.htm

5. Hotel Lory - Eraclea Mare Olaszország Új ablak: http://www.loryhotel.com/hu/index.html

A Hotel Lory egész évben várja önöket Eraclea Mare városkában, fenyvesek és a tenger között, kiváló étteremmel és családias vendégszeretettel.

http://www.loryhotel.com/hu/index.html

6. Hotel Palladium Palace Roma Új ablak: http://www.hotelpalladiumpalace.it/hu/index.htm

A római Hotel Palladium Palace, kitünik eleganciájával, kényelmével és szolgáltatásaival. A Termini Állomás és a Santa Maria Maggiore Bazilika közelében helyezkedik el.

http://www.hotelpalladiumpalace.it/hu/index.htm

7. Hotel Silla Firenze Új ablak: http://www.hotelsilla.it/hu/index.htm

yA Hotel Silla egyaránt büszkélkedhet garantáltan kiemelkedõ színvolalú szolgáltatásaival és páratlan, Firenze szívében levõ, Arno-parti fekvésével is.

http://www.hotelsilla.it/hu/index.htm

8. Hotel Villa Albertina - Velence Lido Új ablak: http://www.villalbertina.com/hu/index.htm

Velence Lido szállodák: a tulajdonosok által közvetlenül irányított, arisztokratikus épületben müködõ szálláshely, mely családias légkört teremt. Mindössze 20 percnyi távolságra található a Szent Márk tértõl.

http://www.villalbertina.com/hu/index.htm

9. Hotel Vittoria Milans Új ablak: http://www.hotelvittoriamilano.it/hu/index.htm

Elõnyös helyen, a Bíróság közelében, a Milánó Linate repülõtérre, a Centrale pályaudvarra és a Dóm térre induló buszok és villamosok megállójától 100 méterre levõ Hotel Vittoria az üzleti útra vagy turizmus céljából Milánóba érkezõ vendégek ideális szállodája. Elegáns és igényes belsõ kialakításának, kellemes kertjének, két meeting teremének, ingyenes parkolójának, kedvezményes parkolóház használatának, valamint a modern 4 csillagos hotelekben megszokott szolgáltatásainak köszönhetõen a Hotel Vittoria az egyik legkedveltebb belvárosi szálloda Milánóban.

http://www.hotelvittoriamilano.it/hu/index.htm

10. Park Hotel Ai Pini Új ablak: http://www.hotelaipini.it/hu/index.htm

Egy Velencétol 10 percre, egy nagy park belsejében található, történelmet idézo rezidencia, a legigényesebb vendégek kiszolgálására, legyenek azok turisták vagy üzletemberek.

http://www.hotelaipini.it/hu/index.htm

11. Relais Villa Giulia Pesaro Új ablak: http://www.relaisvillagiulia.com/hu/

Egy felejthetetlen tartózkodás Marche tartomány szívében, közel a tengerhez és Közép Olaszország egy valódi bájos hotelben, a Relais Villa Giulia szállodában.

http://www.relaisvillagiulia.com/hu/

© 2006-2018 Kereső