WYW kereső

Weblapok:  

1. Czégény Erzsébet személyi edzõ Új ablak: http://szemelyiedzes.shp.hu/

Állapotfelmérés, személyre szabott fittségi mozgásprogram, képességek, edzéscél szerint.

http://szemelyiedzes.shp.hu/

2. Edzés | Személyi edzés Új ablak: http://www.holmesplace.hu/index.php?page=edzes

A személyi edzés mindenkinek hasznos, aki el szeretné érni fizikai lehetõségei csúcsát, emelni szeretné testedzési és fitnesz ismereteit, vagy aki úgy érzi, egyedül túl kevés a motivációja.

http://www.holmesplace.hu/index.php?page=edzes

3. FitnessPlaza Új ablak: http://www.fitnessplaza.hu/

Nem csak vásárolni, kölcsönözni is tud különbözõ sporteszközöket és megtalálhatja nálunk a fitness világ legfrissebb híreit is!

http://www.fitnessplaza.hu/

4. FitnessPlaza Új ablak: http://www.fitnessplaza.hu/

Nem csak vásárolni, kölcsönözni is tud különbözõ sporteszközöket és megtalálhatja nálunk a fitness világ legfrissebb híreit is!

http://www.fitnessplaza.hu/

5. Fitneszgep-szerviz.hu Új ablak: http://www.fitneszgep-szerviz.hu/

Otthoni és fitnesztermi eszközök minőségi javítása rövid határidővel, versenyképes áron.\r\nFutópadok szervizelése.\r\nSzobakerékpárok szervizelése.\r\nSífutógépek szervizelése.\r\nKondigépek szervizelése.\r\nFitneszgépek szervizelése.

http://www.fitneszgep-szerviz.hu/

6. Fittsport - a fitness specialista Új ablak: http://www.fittsport.com/

Fitness és sportgépek nagy választékban. Futópadok, elliptikák, elliptikus trénerek, szobakerékpárok, vibrácios wellness gépek, kombinált edzõgépek. A megrendelt termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz!

http://www.fittsport.com/

7. Online Fitness Shop Budapest Új ablak: http://profigym.hu/

Étrendkiegészítők sportolóknak és az egészséges életmód követőinek. Testépítők, fogyni vágyók, wellness és fitnesz rajongók nálunk mindent megtalálnak. Kedvező árak, széles termékskála, garantált minőség. Lépjen velünk kapcsolatba!

http://profigym.hu/

8. TRXInfo - Használd a tested a gépek helyett! Új ablak: http://trxinfo.hu/

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte. A TRX® Suspension Trainer® egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erõt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdõ vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelõen tudod végezni.

http://trxinfo.hu/

© 2006-2018 Kereső