WYW kereső

Weblapok:  

1. Ünnepeink - unnep.mentha.hu Új ablak: http://www.unnep.mentha.hu/

Tavaszi, nyári, õszi, és téli ünnepek.

http://www.unnep.mentha.hu/

2. - Keresztelő, keresztelés Új ablak: http://keresztelo.wyw.hu/

WYW keresztelő katalógus, keresztelés. Keresztelő meghívó, keresztelő ruha, ajándék. Keresztelés menete, feltételei, felnőtt keresztelkedés.

http://keresztelo.wyw.hu/

3. Keresztény ünnepek a wikipédiából Új ablak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Kereszt%C3%A9ny_%C3%BCnnepek

Advent - Áldozócsütörtök - Halottak napja - Hálaadás - Mindenszentek - Nagyböjt - Pünkösd - A reformáció napja - Szentháromság ünnepe - Vízkereszt ...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Kereszt%C3%A9ny_%C3%BCnnepek

4. Nemzeti ünnep - Wikipédia Új ablak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_%C3%BCnnep

A nemzeti ünnep olyan kitüntetett napot jelöl, amelyen egy ország vagy egy nép nemzeti összetartozását ünnepli. Nem egyezik meg a nemzeti emléknappal. A legtöbb országnak egy nemzeti ünnepe van egy évben, más országoknak több is. A nemzeti ünnep legtöbbször azon a napon van, amikor az adott állam vagy tartomány elnyerte függetlenségét. Más esetekben az ország védõszentjének napja vagy kiemelkedõ történelmi esemény válhat nemzeti ünnepnappá. Az állami élet szempontjából kiemelkedõ nemzeti ünnepüket az egyes országok törvényben lefektetett állami ünnepként ünnepelik meg ...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_%C3%BCnnep

5. Szerencselámpás Új ablak: http://www.szerencselampas.hu/

Amennyiben a tüzijátékot hangosnak vagy egyszerüen unalmasnak találja és valami sokkal látványosabbra, szokatlanabbra és nem utolsó sorban olcsóbbra vágyik, próbálja ki a szerencselámpást! Ismerje meg a szerencselámpást! A szerencselámpás napjainkban az egyik leglátványosabb eszköz arra, hogy bármilyen családi, baráti vagy céges rendezvényt felejthetetlen élménnyé varázsoljunk. A varázslást itt nyugodtan érthetjük szó szerint, hiszen aki egyszer látta már az égre felszálló szerencselámpások megannyi csillagként tündöklõ ragyogását, az mindig emlékezni fog rá. Rohanó világunkban egyre többünkben merül fel az igény, hogy ünnepi eseményeinket, legyen az akár esküvõ, karácsony, szilveszter, születés,- vagy névnap, házassági évforduló, gyermekáldás, vagy akár egy egyszerübb kerti party is, valami meghitt, mégis újszerü látványossággal tegyük emlékezetessé. Mi is a szerencselámpás valójában? A szerencselámpás egy speciális tüzálló papírballonból, egy mécsesbõl és egy könnyü merevítésbõl álló kellék. A ballonban a meggyújtott mécses egyrészt felmelegíti a bezárt levegõt, így emelve a lámpást akár 500-800 méter magasságba, másrészt szemet gyönyörködtetõ fényeket kölcsönöz neki és környezetének. A fantasztikus látvány egyedülállóvá tesz minden ünnepet és rendezvényt.

http://www.szerencselampas.hu/

6. Unnep.eu Új ablak: http://www.unnep.eu/

www.unnep.eu - Távol a hétköznapoktól - Ünnepek, születesnap, esküvõ, karácsony, húsvet, szilveszter, idezétek, névnap, esküvõ, pünkösd, világnap, képeslapok, szilveszter, augusztus 20.

http://www.unnep.eu/

7. WQW Ünnepek - Alkalmak - Események - Jeles napok - unnep.wqw.hu Új ablak: http://unnep.wqw.hu/

WQW Ünnepek: Advent, Anyák napja, Augusztus 20. Egyéb ünnepek, Egyházi ünnepek, Esküvõ, lakodalom, Évszakok, hónapok, Farsang, Halottak napja, Halloween, Húsvét, Karácsony, Május 1. Március 15., Névnap, Nõnap, Pünkösd, Szilveszter, Újév, Születésnap. Nevek eredete és jelentése.

http://unnep.wqw.hu/

© 2006-2018 Kereső