WYW kereső

Weblapok:  

1. Automatizálás, ipari elektronika, plc, pac, adatgyüjtés Új ablak: http://www.s-e.hu/

Ipari elektronika és automatizálás, interfész konverterek, adatgyüjtõk, ipari ethernet hálózatok, adatkommunikáció, vezeték nélküli adatátvitel, usb termékek, WLAN, Bluetooth, RS-232, RS-422, RS-485, IEC-1107, fogyasztásmérõ kiolvasás optofejjel, terepi adatgyüjtés.

http://www.s-e.hu/

2. ElekrOil Kft. Új ablak: http://elektroil.hu/

Villamoshálózatok, transzformátorok, telepítése. Villám-, és tüzvédelmi rendszerek kialakítása. Szaktanácsadás és konzultáció.

http://elektroil.hu/

3. Hungarotelecom Új ablak: http://www.hungarotelecom.hu/

Vállaljuk távközlési, koax, koaxiális, hálózati , optikai, lég, önfeszítős, mtk, mkh kábelek, valamint gégek, kpe, pvc csövek, továbbá szekrények, oszlopok, szerelvények és szinte bármilyen távközléstechnikai szerelési anyagok beszerzését és kiszállítását.

http://www.hungarotelecom.hu/

4. Nagyfrekvenciás alkatrészek, tranzisztorok, koaxok, antennák, sma Új ablak: http://www.gigatechnik.hu/

Nagyfrekvenciás alkatrészek, koaxok, speciális nagyfrekvenciás csatlakozók, átalakitók, alkatrészek boltja.

http://www.gigatechnik.hu/

5. Sensor Technologies Kft - Valósidejű kamera képelemző megoldások Új ablak: http://www.sensor-tech.hu/

Mesterséges Intelligencia megoldásunk új területeken teszi lehetővé a valósidejű képelemzést és feldolgozást.\r\n\r\nA kifejlesztett képelemző technológiánk segítségével Interneten elérhető kamerák alacsony képfelbontású és képfrissítésű képfolyamai is valós időben elemezhetőkké váltak. A szabadon definiálható \"esemény-térben\" bekövetkezett változások (pl. incidensek) azonnal észlelhetők, és automatikus válasz reakciók indíthatók.\r\n\r\nA megoldás bármely területen alkalmazható, ahol objektumok azonosítása, számlálása, mozgásuk követése és elemzése a cél. \r\n\r\nAlkalmazási területek:\r\n- értékesítés - vásárlói viselkedésminták \r\n- közúti forgalom elemzése \r\n- objektumvédelem \r\n- bank biztonságtechnika \r\n- térfigyelő kamerák automatizált felügyelete (24/7) \r\n- logisztikai folyamatok ellenőrzése és optimalizálása

http://www.sensor-tech.hu/

6. URH rádió Motorola Új ablak: http://www.fercom.hu/

A Fercom Kft a Motorola professzionális rádiók és rádiórendszerek kizárólagos magyarországi disztribútora. Fő tevékenységünk a vezeték nélküli analóg, digitális, hang és adat kommunikáció. Cégünk több mint 15 éve a Magyar kormányzati és készenléti szervek megbízható beszállítója, termékeinket többek között a Magyar Rendőrség, a Magyar Honvédség, a Vám és Pénzügyőrség és nagyvállalatok egész sora használja országszerte nap, mint nap a legnagyobb megelégedéssel. Az országban több helyen saját trönkölt rádiórendszerrel rendelkezünk és üzemeltetünk. A kormányzati partnereink mellett a legnagyobb magyarországi közlekedési, szolgáltató és ipari vállalatok is a Fercom Kft rendszereit használják. A vezeték nélküli kommunikáció mellett cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik speciális biztonsági, katonai és rendfenntartó eszközök forgalmazásában és

http://www.fercom.hu/

© 2006-2018 Kereső