WYW kereső

Weblapok:  

1. Angol feladatok online. Egy lap angol tanulóknak. Új ablak: http://angolfeladatok.hu/

Angol feladatok online. Tesztek, leírások, videók, olvasmányok és egyebek angol tanuláshoz.

http://angolfeladatok.hu/

2. Angol nyelvoktatás Új ablak: http://www.angol-nyelviskola.hu/

Angol tanulás megértéssel, gyakorlatiasan. Most ingyenes próbaórán megtapasztalhatod a módszer eredményességét!

http://www.angol-nyelviskola.hu/

3. Brainturbo - Nyelvtanulás Gyorsan Új ablak: http://nyelvtanulas-gyorsan.hu/

Angol és német nyelvtanfolyam személyre szabottan. Sohasem volt még ilyen könnyű az angol és a német nyelvtanulás! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is. Így egy tanfolyam 10 hetet, azaz két és fél hónapot vehet igénybe. Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé. Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire.

http://nyelvtanulas-gyorsan.hu/

4. Happy Days Angol Nyelviskola Új ablak: http://www.happydaysangol.hu/

Egyedi módszerű angol nyelvoktatás.

http://www.happydaysangol.hu/

5. Ingyenes online angol nyelvtanulás, oktatás Új ablak: http://www.angolnyelvtanulas.hu/

Ingyenes online angol nyelvtanulás. Angol tesztek, feladatok, játékok, hanganyagok, angol szótár és nyelvtan. Hatékony angol oktatás gyerekeknek, kezdõknek és haladóknak.

http://www.angolnyelvtanulas.hu/

6. Kolumbus Nyelvi Utaztató Új ablak: http://kolumbusnyelviutaztato.hu/

Cégünk világszerte 100 helyszínre ajánl nyelvi utakat minden korosztály számára. Nyelvi kurzusokat szervezünk angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, kínai, japán, orosz és lengyel nyelvterületü országokba.

http://kolumbusnyelviutaztato.hu/

7. Ladybird Nyelvstúdió - angol, német, olasz, orosz nyelvoktatás, nyelvtanfolyam Szolnokon és Tiszafölváron Új ablak: http://www.ladybirdstudio.hu/

Ladybird Nyelvstúdió - angol,német, olasz ,orosz nyelv Szolnokon és Tiszaföldváron! Számunkra a tanítás során az egyik legfontosabb szempont, hogy a tanulók jó hangulatban, stresszmentesen tudjanak tanulni. Szívesen vállaljuk magánórák adását, illetve kis csoportok tanítását is. Tanítványaink többsége nyelvi érettségire, nyelvvizsgára készül, de vállalunk korrepetálást, felzárkóztatást is az iskolai tanterv szerint. - Rád szabott tanmenet - Hatékonyság - Jó hangulat - Stresszmentes tanulás - Tapasztalat Üzleti angol nyelvoktatás - Felkészítés KITEX és BGF nyelvvizsgára. - Szókincsfejlesztés a vizsga témakörei szerint, elsõsorban kifejezések segítségével és szituációkba építve. Nyelvoktatás, felkészítés nyelvizsgára. Telefonszám: 06 /20 -9 338 963 E-mail: kata@ladybirdstudio.hu

http://www.ladybirdstudio.hu/

8. Német üzleti nyelv - Wirtschaftsdeutsch Új ablak: http://www.nemetuzletinyelv.hu/

Német szakmai nyelv tanuláshoz kapcsolódó információk és feladatok.

http://www.nemetuzletinyelv.hu/

9. Online angol nyelvoktatás egyetemet végzett, Angliában tanult nyelvtanárnővel Új ablak: http://www.angoltanar-szeged.com/

Angol nyelvoktatás és nyelvvizsgára felkészítés rugalmas időbeosztásban. Az online angol órákat egyetemet végzett és Angliában is tanult angol nyelvtanárnő tartja. A nyelvtanulást ingyenes tesztfelmérés előzi meg. Ezt követi a tanuló nyelvtudás szintjének szóbeli felmérése. Változatos tananyag és kellemes légkörű angol órák biztosítják a megfelelő szintű angol nyelvtudás elérését.

http://www.angoltanar-szeged.com/

10. Pannónia Nyelvlabor - Budapest, Sopron Új ablak: http://www.nyelvlabor.hu/

Tanuljon meg angol vagy német nyelven a magyar fejlesztésű, szabadalmaztatott Brainturbo-technológia segítségével, mellyel gyors, hatékony és maradandó eredményt érhet el! Próbálja ki módszerünket egy térítésmentes próbaóra keretében! A részletekkel kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el weboldalunkra, a www.nyelvlabor.hu - ra!

http://www.nyelvlabor.hu/

11. Sikeres NyelvVizsga Új ablak: http://www.sikeresnyelvvizsga.hu/

Élõ Online Nyelviskola - Internetes nyelvtanfolyamok nyelvvizsga- garanciával. minden nyelven, minden szinten.

http://www.sikeresnyelvvizsga.hu/

© 2006-2018 Kereső