WYW kereső

Weblapok:  

1. Balatoni szállodák és hotelek, szállás a Balatonnál Új ablak: http://www.balatoniszallodakhotelek.hu/

Balatoni szállodák és hotelek akciós félpanziós szálláshelyek a Balatonnál. Wellness szállodák és vízparti hotelek a Balaton északi és déli oldalán. Last minute wellness a Balatonnál.

http://www.balatoniszallodakhotelek.hu/

2. Hotel Marina-Port**** Új ablak: http://www.hotelmarinaport.hu/

A négycsillagos balatonparti szálloda, a balatoni étterem, valamint a mellette található balatoni vitorlás kikötőhely a Kenese Marina Port Zrt. felügyelete alatt működik.A Hotel Marina-Port az egyik legszebb \r\nnégycsillagos balatoni szálloda, melyben légkondicionált szobákat, minden igényt kielégítő konferenciatermeket, továbbá Fitness-és Wellness Centrumot találnak az ide látogatók. A balatonparti szálloda és a balatoni \r\nétterem egész évben nyitva tart, ősszel-és télen is várja Vendégeit! \r\nA balatoni szálloda mellett található Kenese Marina-Port az egyik legnagyobb, 270 hajóhellyel rendelkező vitorlás kikötőhely, mely a balatoni vitorlázás szerelmeseinek nyújt alkalmas terepet szenvedélyük \r\ngyakorlására. A szálloda mellett található a Yacht Club.

http://www.hotelmarinaport.hu/

3. Oázis étterem és apartman Új ablak: http://www.tihany.biz/hun

Az Oázis apartmanjai Tihany egy kevésbé ismert, csendes, de manapság közkedvelt részén találhatóak. Minden apartmanunk téliesített. Fűtött szobával várjuk a megfáradt utazókat a téli hónapokban. Közel a Szabadtéri játékok helyszínéhez és a természeti értékekben gazdag Belső-tóhoz.

http://www.tihany.biz/hun

© 2006-2018 Kereső