WYW kereső

Weblapok:  

1. Guruló állvány és függesztett híd bérbeadás Új ablak: http://www.skytec-hungary.hu/

Alumínium guruló állványok és függesztett hidak bérbeadása (2000,- Ft-tól), értékesítése, valamint leesés elleni biztonsági- és homlokzatkarbantartó rendszerek tervezése, kivitelezése.

http://www.skytec-hungary.hu/

2. Házmester Új ablak: http://www.villanyszerelesi-megoldasok.hu/

Problémája akadt a ház körül? Lakás felújításban, javításban, szerelésben? Szeretne segítséget, de nem talál megbízható, pontos munkaerõt? Akkor Önnek is segít a Házmester!

http://www.villanyszerelesi-megoldasok.hu/

3. Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy müszaki ellenõr az építkezés során? Új ablak: http://www.epitesz-muszaki-ellenor.hu/

Ha Ön laikus, akkor sürgõsen keressen egy megbízható, jó müszaki ellenõrt, aki az építkezés során rengeteg idõt és pénzt takaríthat meg Önnek!

http://www.epitesz-muszaki-ellenor.hu/

4. mesterabc.hu - az építõipari keresõ Új ablak: http://www.mesterabc.hu/

A mesterabc.hu az otthonteremtõ vállalkozások cégkatalógusa. Portálunkon olyan cégek, boltok hirdetései találhatóak kereshetõ formában, amelyek segítenek Önnek valódi otthont teremteni - a tervezéstõl a kivitelezésen át a költözésig, a lakberendezéstõl a háztartási gépek szereléséig. Piactér, értékelési lehetõség.

http://www.mesterabc.hu/

5. Szállítmányozási és építőipari kereső Új ablak: http://www.pumix.hu/

A PUMIX.hu portál 2010 tavaszán azért jött létre, hogy segítséget nyújtson azon magánszemélyeknek és cégeknek, akiknek szükségük van a saját körzetükben autómentés, szállítás, fuvarozás, vagy építőipari beton és/vagy egyéb építőanyag, konténer kiszállításra. A kereshető kategóriák az igényeknek megfelelően legutóbb belföldi és nemzetközi személy- áru- és élő állat szállítással bővült!

http://www.pumix.hu/

© 2006-2018 Kereső