WYW kereső

Weblapok:  

1. - Erdély Új ablak: http://erdely.wyw.hu/

Erdély katalógus - erdélyi információk, utazás, nyaralás, turisztika, térképek, sport, szállások, rádiók, tv, programok, rendezvények.

http://erdely.wyw.hu/

2. Brigitta apartman Új ablak: http://www.brigittaapartman.ro/

A Brigitta apartman közel a falu központjához, de mégis egy csendes kis utcában, egy 6 családos társasházban található 50 m –re az orvosi rendelõtõl. 2007 - ben lett felújítva. -2 szoba(szobánként egy dupla és egy egyszemélyes ággyal) - fürdõszoba állandó hideg-meleg vízzel - kábel-tv mindkét szobában - egy jól felszerelt konyha - saját hõközponttal rendelkezik

http://www.brigittaapartman.ro/

3. Erdély - Székelyderzs Új ablak: http://szekelyderzs.com/

Székelyderzs erdélyi, székely falu Udvarhelytõl délre, híres vártemplomáról, ami az UNESCO Világörökség részét képezi, a templomkertben szalonnát és gabonát tárolnak, a templomban Szent László legendát ábrázoló freskó található. Évente több ezer turista keresi fel falunkat és csadálja meg templomunkat.

http://szekelyderzs.com/

4. Erdélyi Utazás Új ablak: http://www.erdelyiutazas.hu/

Szálláshely keresõ Erdélyben, Hotelek, Motelek, Hostelek, Panziók, Apartmanok, Magánszálláshelyek.

http://www.erdelyiutazas.hu/

5. Erdélyben szálláshely és programajánlás - Madaras Vendégház - Kibéd Új ablak: http://www.madarasvendeghaz.hu/

Szálláslehetőség, programajánlás Szováta közelében egész évben. Erdélyi pihenését, nyaralását, szilveszterezését, programajánlattal, programtervezéssel, segítjük. Ha nincs részletes helyismerete, forduljon hozzánk bizalommal. Madaras Vendégház Kibéden, Szováta közelében, Maros megyében. Ideális kiindulási hely csillagtúrák szervezéséhez. Közeli települések Parajd, Korond, Bözöd, Székelyudvarhely, Marosvásárhely, Segesvár. Szállásunkat 2009 óta működtetjük, családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.

http://www.madarasvendeghaz.hu/

6. Erdélyi várak, erődítmények, erődtemplomok, határvédő sáncok Új ablak: http://www.erdelyivarak.hu/

A weboldal célja megörökíteni és népszerűsíteni egy olyan műemlékcsoportot, amely szerves részét képezi a magyarság épített örökségének. A középkori és kora újkori erdélyi várakról van szó, amelyek jellegükből adódóan mára már elveszítették eredeti rendeltetésüket. A hozzájuk tartozó birtokoktól megfosztva nem lehetett őket tovább fenntartani, és néhány szerencsés esettől eltekintve tömegesen váltak rommá. Sajnálatos módon, a templomokkal ellentétben, amelyek műemlékvédelmi felügyeletére egyházi keretek között nagyobb lehetőség nyílik, a korábbi történelmi korok világi építészete szinte teljesen elhanyagolt állapotban van. Éppen ezért rendkívül fontos az állagukban napról-napra romló várak és kastélyok megörökítése fotódokumentáció formájában is.

http://www.erdelyivarak.hu/

7. Hírek.ro Új ablak: http://www.hirek.ro/

Erdély hírportálja.

http://www.hirek.ro/

8. Ivó völgye Új ablak: http://www.ivovolgye.ro/

Ivóvölgye honlapja, egy honlap amely összegyüjti az Ivóban található vendégházakat, kulcsosházakat, panziókat, ezek szolgáltatásait, vendéglátási ajánlatait, valamint betekintést nyújt a vidék múltjába, jelenébe, kultúrájába és egy egész képet próbál adni az ide kivánkozó turistáknak, vendégeknek. \" Sokszor elmondták már, hogy nem könnyü látni annak az értékét, ami állandóan a szemünk elõtt van. A távolság és a vágy kellenek hozzá. \" És valóban az értékeléshez nagyban hozzájárultok Ti akik messzirõl jösztök, hogy megcsodáljátok azt ami Nekünk természetes, hogy felfedezzétek azt amit Mi minden nap látunk és a sok élményözön közepette újra és újra Együtt megújuljunk. Azok akik itt élnek az Ivóvölgyében és úgy érzik, hogy hozzá tudnak adni ehez a teljes képhez egy kis mozaikkockát, amellyel szinesebbé teszik, azok itt megtehetik, vegyék fel a kapcsolatot Velünk.

http://www.ivovolgye.ro/

9. Padisinfo.hu - Az Erdélyi-szigethegység virtuális kapuja Új ablak: http://www.padisinfo.hu/

A www.padisinfo.hu az Erdélyi-szigethegység virtuális kapuja. Aktuális hírek, információk, szálláslehetőségek, térképek, útleírások, fórum és fotótár 1 (web)helyen.

http://www.padisinfo.hu/

10. Szálláshely Homoródfürdõn télen -nyáron Új ablak: http://www.solyomkovendeghaz.ro/

Szeretettel várjuk vendégeinket hargita lábához homoródfürdõre Szauna,pezsgõfürdõ,grilezés,lovaglás és turázási lehetõség. Tel:+40744483772 Email:office@solyomkovendeghaz.ro www.solyomkovendeghaz.ro G.P.S :46

http://www.solyomkovendeghaz.ro/

11. Székelyföld Információs Portál Új ablak: http://szekelyfold.info.ro/

Székelyföld információs portálja - legendák, babonák, népszokások, turizmus, szállások, vídékek, látnivalók, stb.

http://szekelyfold.info.ro/

12. Székelyföldi vendégházak Új ablak: http://euroturizmus.ro/

Utazási irodánk hat saját panzióval rendelkezik Székelyudvarhelyen és környékén, úgy mint Parajdon, Ivóban, Hargitafürdõn. Szolgáltatásaink: programszervezés, idegenvezetés, ellátás.

http://euroturizmus.ro/

13. Szállás a parajdi Sóbánya mellett. Új ablak: http://praid-cazare-pensiuni.ro/

A Brigitta panzió (kulcsosház) a parajdi sóbányától 800 méterre, egy csendes utcában, festői környezetben, a Kisküküllő partján található. A szállás amelyet kínálunk, úgy fekvésének, mint felszereltségének köszönhetően tökéletes a pihenésre, kikapcsolódásra. A szállás két szobával, összesen hat férőhellyel rendelkezik. Szobánként egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ágy áll az idelátogató rendelkezésére:\r\n - 2 fürdőszoba állandó hideg/meleg vízzel,\r\n -DolceTV mindkét szobában,\r\n -egy jól felszerelt konyha,\r\n -fedett terasz,\r\n -kerti tűzhely,\r\n -gyerekeknek játszótér,\r\n -parkolási lehetőség az udvarban.

http://praid-cazare-pensiuni.ro/

© 2006-2018 Kereső