WYW kereső

Weblapok:  

1. A hálózati marketing üzlet elindításának és müködtetésének alapvetõ technikái Új ablak: http://www.mlmstartprogram.hu/

Az MLM egy szakma! Ahhoz, hogy pénzt lehessen keresni vele, érteni kell hozzá. Ha sok pénzt akar vele keresni valaki, akkor jól kell érteni hozzá! Mitõl lehet tehát sikeres valaki a network marketingben? Lényegében ugyanúgy, mint bármi másban! A megfelelõ dolgokat kell elégszer és jól csinálni. Az MLM Start Program Ebook nem a kerék újbóli feltalálása, hanem sok éves tapasztalat és tanulás sommázata, esszenciája. Egy képzési anyag, amely már az induláskor bevezeti az új munkatársat az MLM szakma alapjaiba. Így hasznos a kezdõknek, de a már haladóknak is, az új partnerek kiképzéséhez.

http://www.mlmstartprogram.hu/

2. Életminőség Aloe Vera-val Új ablak: http://www.eletminosegaloeval.hu/

Az teljesen nyilvánvaló, hogy legtöbb ember szeretne jobban élni! Vágyik arra, hogy megőrizze az egészségét, hogy annyi pénzt tudjon keresni, amiből gond nélkül élhet! Az viszont nem mindegy, hogy mit kell érte tenni!

http://www.eletminosegaloeval.hu/

3. Be Diamonds - Legyetek Gyémántok Új ablak: http://www.bediamonds.hu/

Be Diamonds - Legyetek Gyémántok. Magyar háztartási termékek gyártója, ami MLM rendszerben juttatja el a fogyasztókhoz a termékeket, és ez által rengeteg embernek ad plusz kiegészítõ jövedelmet.

http://www.bediamonds.hu/

4. Family Business Új ablak: http://www.family-business.hu/

A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévõ hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

http://www.family-business.hu/

5. mlmsiker.hu Új ablak: http://mlmsiker.hu/

MLM képzési anyagok, ingyen letölthetõ cikkek, ingyenes hírlevél, Cd-k, DVD-k.

http://mlmsiker.hu/

© 2006-2018 Kereső