WYW kereső

Weblapok:  

1. Bidé Új ablak: http://www.xn--bid-dma.hu/

Bidé nagykereskedés.

http://www.xn--bid-dma.hu/

2. Dr. Fitt Életmód Központ Új ablak: http://www.doctorfit.hu/

A Doctorfit Gerincambulancia mintegy 15 év alatt fejlesztette ki komplex módszerét a gerincbetegségek gyógyítására. Ennek lényege, hogy a fájdalmak csillapítása mellett helyre kell állítani a gerinc funkcióját is annak érdekében, hogy a betegség ne térjen vissza. Ahogy a gerinc elváltozásainak is számos oka van, a kezelés is egyéni kell, hogy legyen.

http://www.doctorfit.hu/

3. Drynites: Éjszakai kisnadrág Új ablak: http://www.drynites.hu/

Magyarországon a gyermekkori éjszakai ágybapisilés majdnem olyan gyakran fordul elő a gyermekek körében, mint az asztma. Az éjszakai kisnadrág weboldala az Enuresis problémakörét mutatja be, az éjszakai bepisilés kialakulásáról, okairól is informálja az érdeklődőket. A weboldal tartalmaz hírlevélre való feliratkozást, valamint lehetőséget biztosít termékminta igénylésre is, természetesen díjmentesen.

http://www.drynites.hu/

4. Egészséges.net Új ablak: http://www.egeszseges.net/

Egészséges táplálkozás és egészségmegõrzés lúgosítással.

http://www.egeszseges.net/

5. HRI-Vitalion - Étrendkiegészítõ Új ablak: http://www.vitaliontabletta.hu/

Klubunk 2002-ben alakult és kiemelt céljának tekinti a magyar társadalmat leginkább veszélyeztetõ betegségek leküzdését, de még inkább a megelõzését.

http://www.vitaliontabletta.hu/

6. Kézhigiénia | Kéz higiénia | Kézfertõtlenítõ Új ablak: http://www.mosskezet.hu/

Kézfertõtlenítõ termékek webáruháza.

http://www.mosskezet.hu/

7. Kullancsvédelem.hu - Biztos információk szakembertől Új ablak: http://www.kullancsvedelem.hu/

A kullancsvédelem.hu célja a látogatók szakember általi informálása a kullancsokról és kullancsok által terjesztett betegségekről teljes körűen. Kullancs, lyme-kór, kullancsencephalitis, agyvelőgyulladás, agyhártyagyulladás, megelőzés, tbe, fertőzés kezelés, kullancs eltávolítása szakszerűen.

http://www.kullancsvedelem.hu/

8. Monaco szaniter kft., bidéfunkciós wc-ülőkék, levegőtisztítók, kádak forgalmazója,a hyundai water co.ltd hivatalos európai partnere Új ablak: http://monacoszaniter.hu/

A Hyunday Water CO. LTD. európai partnereként büszkék vagyunk arra hogy magas színvonalú Hyunday termékeinkkel hozzájárulunk az egészséges, és egészségügyi problémákkal küzdő embertársaink életminőségének emeléséhez.\r\nMonaco szaniter kft., bidéfunkciós wc ülőkék, levegőtisztítók, kádak forgalmazója,a hyundai water co.ltd hivatalos európai partnere.

http://monacoszaniter.hu/

9. Noxalc egészségvédelem Új ablak: http://www.noxalc.hu/

Növekvõ levegõszennyezés, egyre ellenállóbb baktériumtörzsek, az allergia népbetegséggé válása, a mértéktelen alkoholfogyasztás egészséget, munkavégzést és a közúti biztonságot veszélyeztetõ szerepe... Sajnos az elmúlt években az ilyen és ehhez hasonló jelenségekkel már valamennyien kénytelenek voltunk megismerkedni. Sokan olvastak, hallottak róluk, még többen \\\"személyes\\\" ismeretségre is szert tehettek. Van, aki pontosan ismeri gondjai eredetét, de nem tudja, mit tehetne ellenük. Mások rejtélyes betegségeiket, rossz közérzetüket próbálják gyógyítani vagy gyógyíttatni az okok pontos ismerete nélkül, természetesen csekély eredménnyel. A NoXalc egészségvédelmi készülékek a hatékony megelõzés eszközei, magas müszaki színvonalon, megfizethetõ áron.

http://www.noxalc.hu/

10. Tetrobreath - szájszag, szájápolás, kellemetlen lehelet, szájhigiéne Új ablak: http://www.tetrobreath.hu/index.php

A TetroBreath Magyarország Kft. alapítói olyan humánszakemberek és gyógyszerészek, akik nemcsak magát a betegség megszüntetését tűzték ki célul a magyarországi disztribuciós cég megalapításával, hanem annak a nagyon erős tabunak a megszüntetését is, hogy amiről nem beszélünk az nincs. A szájszag van és szájszagtól szenvedő ember is bőven: Magyarországon a kutatások szerint minden 4. felnőtt szenved szájszagtól, és az öregedés, a csökkenő nyálelválasztás miatt hozzájárul a szájszárazság és az ezzel járó rossz lehelet kialakulásához. Tapasztalatunk szerint a munkahelyi, iskolai közösségek kiközösítik a szájszagtól szenvedő embereket. Fókuszcsoportos kutatásaink szerint embertársaink a legritkább esetben jelzik vissza egymásnak ezeket a kellemetlen tapasztalatokat, mint a testszag vagy szájszag, inkább viszolyogva elfordulnak és eltávolodnak a problémás személyt

http://www.tetrobreath.hu/index.php

11. Zöld KÚRA, egy boszorkányosan jó fõzet Új ablak: http://meregtelenites-lugositas.com/

Méregtelenítés, lúgosítás egy boszorkányosan jó fõzettel. Azonnal látható eredmény. 20 napos kúra 4999,-Ft. Egy boszorkányosan jó fõzet!

http://meregtelenites-lugositas.com/

12. ZokataMed - az üzemorvos Új ablak: http://www.zokatamed.shp.hu/

Foglalkozás egészségügyi szolgáltatás.

http://www.zokatamed.shp.hu/

© 2006-2018 Kereső