WYW kereső

Weblapok:  

1. Öntözés Öntözéstechika - Automata öntözõrendszerek Új ablak: http://www.ontozo.hu/

Öntözés - Automata öntözõrendszer forgalmazása és telepítése, lakossági és ipari felhasználásra.

http://www.ontozo.hu/

2. Öntözés - aqua-maxima.hu Új ablak: http://www.aqua-maxima.hu/ontozes.htm

Mit kínál az öntözõrendszer? - Ápolt egészséges kertet. Egy probléma kényelmes, elegáns megoldását. A telepített rendszer növeli az ingatlan értékét. Precíz, egyenletes öntözést. Nincs gond többé a vakáció alatti öntözéssel, (cserepes virágok öntözésére is). Nincs gond többé a vízkorlátozó intézkedésekkel. Vízmegtakarítást!

http://www.aqua-maxima.hu/ontozes.htm

3. Öntözés, automata öntözõrendszer Új ablak: http://www.forester.hu/automataontozes.htm

Automata öntözõrendszerek telepítése, automata öntözõrendszerek elemeinek forgalmazása, öntözõrendszerek tervezése. Budapest területén ingyenes felmérés és árajánlat-készítés. 06-30/218-64-13

http://www.forester.hu/automataontozes.htm

4. Öntözés.hu Kft Új ablak: http://www.ontozes.hu/index2.html

Az automatikus öntözõrendszerek elõnyei: Elõnyei:-a szükséges vízmennyiséget juttatja ki, ezért 30-50%-os vízmegtakarítás érhetõ el -a legmegfelelõbb idõben öntöz (fõleg éjszaka) -kényelmes; nem akadályozza a fûnyírást -növeli az ingatlan értékét; megszünteti a port ... Öntözéstechnika kis- és nagykereskedés a Nagybani Piacon (1239 Nagykõrösi út 353). Automata öntözõrendszerek tervezése, telepítése. Füvesítés, kertépítés.

http://www.ontozes.hu/index2.html

5. Öntözéstechnikai szakáruház Új ablak: http://www.vizozon.hu/webshop

Öntözéstechnikai szakáruház, online értékesítés. Toro, hunter, oase és pontec termékek.

http://www.vizozon.hu/webshop

6. Öntözõrendszer - öntözéstechnika - Aquakert Új ablak: http://www.ontozorendszer.hu/

A víz természetes környezetünk része, jelenléte a kertben több formában is lehetséges. Az öntözés a növények fejlõdésének elengedhetetlen feltétele, míg egy kerti tó, vízesés vagy patakocska minden kert kiemelt dísze. - Öntözõrendszer: tervezés, telepítés, karbantartás, átépítés, kész és épülõ kertben, parköntözés, telephelyén és otthonában.

http://www.ontozorendszer.hu/

7. Öntözõrendszer, automata öntözés felsõfokon. HydroLight Kft. Új ablak: http://www.hydrolight.hu/

Az öntözõrendszer nem elérhetetlen álom. Jobbnál-jobb megoldásokat tartogatunk az Ön számára. Megoldásokat, melyekkel valóra válhat egy régi vágya. Megoldásokat, melyekkel testet ölt az öntözés ...

http://www.hydrolight.hu/

8. Automata öntözés kivítelezése - Özönvíz.hu Új ablak: http://ozonviz.hu/

Mit kínál az öntözõrendszer? - ápolt, egészséges kertet, egy probléma kényelmes, elegáns megoldását, a telepített rendszer növeli az ingatlan értékét, precíz, egyenletes öntözést, vízmegtakarítást, nincs gond többé a vakáció alatti öntözéssel, (cserepes virágok öntözésével sem), nincs gond többé a vízkorlátozó intézkedésekkel.

http://ozonviz.hu/

9. Automata öntözõrendszer Új ablak: http://www.profi-kerteszet.hu/

Automata öntözõrendszer, öntözés.

http://www.profi-kerteszet.hu/

10. Automata öntözőrendszerek Új ablak: http://ontozorendszer.kisvakondkerteszet.hu/

Profi öntözőrendszerek elérhető áron! Víztakarékos, teljesen automatikus öntözőrendszereket és esővíztároló tartályokat kínálunk kedves vevőink számára! Elfelejtheti esténként a munkából hazatérve a kert fárasztó öntözését. Spóroljon a vízszámlával, fúrasson kutat, vagy építtessen velünk esővíz tárolására alkalmas ciszternát. Akár 80%-os vízmegtakarítás is elérhető!

http://ontozorendszer.kisvakondkerteszet.hu/

11. Kútfúrás - talajszonda.hu Új ablak: http://talajszonda.hu/

Kútfúrás, talajszonda, geothermikus fúrás, geothermikus rendszer kiépítés, valamint épületgépészeti termékek és szerelvények forgalmazása. Talajszondához és kútfúráshoz kapcsolódó termékeink: osztó-gyüjtő akna, kerek elosztóakna, beton akna, e-fitting, fagyálló fúrási iszapjavító, szondafurat feltöltő anyagok és fúrófej. A HDG Umwelttechnik Hungary Kft. az egyedüli cég mely geotermikus primer oldal teljes kivitelezéséhez a kútfúrók és épületgépészek kiszolgálója. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek EU normáknak megfelelő bevizsgált és engedélyezett zertifikáttal ellátott bizonylatokkal rendelkezünk.

http://talajszonda.hu/

12. Kertépítés, automata öntözés kivítelezése Új ablak: http://vizozon.hu/

Kertépítés, automata öntözés kivítelezése. Minden egy helyen.Toro hómaró és fünyírógépek forgalmazása. Vízözön.hu.

http://vizozon.hu/

13. Kertöntözõ - Öntözéstechnika és Öntözõrendszer Új ablak: http://www.kertontozo.hu/

Vállalkozásunk fõként öntözõrendszerek telepítésével foglalkozik, de az ehhez kapcsolódó egyéb munkálatok megszervezését is levesszük a válláról, a komplett kertépítésen át, a kútfúrástól a szivattyútelepítésig minden munkafolyamatot elvégzünk. Amennyiben Önnek már meglévõ, de hibásan – vagy egyáltalán nem – müködõ öntözõrendszere van, ebben is segítünk. www.kertontozo.hu

http://www.kertontozo.hu/

14. Presto 2000 Bt Új ablak: http://www.prestoontozes.hu/

Öntözéstechnikai alkatrészek forgalmazása.

http://www.prestoontozes.hu/

15. Toro automata öntözõrendszer Új ablak: http://ontozorendszer.ws/

A világ piacvezetõje professzionális öntözõrendszere a T-Markt Szakáruháznál. 1991 óta több mint 50.000 elégedett ügyfél.

http://ontozorendszer.ws/

© 2006-2018 Kereső