WYW kereső

Weblapok:  

1. Florista Viágkötészet Új ablak: http://florista.hu/

1989. június 15-én 52 virágkötő, szimpatizáns és pártoló tag megalapította a Magyar Virágkötők Szakmai Egyesületét. Először titkára, majd pár év múlva elnöke lettem az új egyesületnek. A florista magyarul általában a florisztikai tudományok művelőjét jelenti, aki a virágokat tanulmányozza. Szélesebb értelemben pedig a virágokkal foglalkozó személy, aki nem csak tanulmányozza a virágokat, hanem dolgozik is velük, virágdíszeket készít, azokat eladja, s talán ír is róluk. Magyarországon ebben az értelemben nem közismert szó, ennek ellenére sok florista tevékenykedik a virágüzletekben és azokon kívül is.

http://florista.hu/

2. Virág ajándék küldése minden alkalomra Új ablak: http://www.kertivirag.shp.hu/

Virág ajándék, kerámia disznövény küldése minden alkalomra webáruház.

http://www.kertivirag.shp.hu/

3. Virágcsodák virágoktól Új ablak: http://viragcsodak.gportal.hu/

Minden alkalomra különleges virágkompozíciód legyen. A virág megjelenik a bölcsõnél, és elkísér a sírig. Mindent ki lehet fejezni a virágokkal: Örömet, boldogságot, szeretetet, fájdalmat, búcsút, zenét, mozgást, fényt. Mottóm: \"Minden egyes összetevõnek szerepe kell, hogy legyen egy kompozícióban, hiszen ha nem így van, azt ki kell hagynod. Különben csak többletet termelsz a kívánalomhoz képest.�

http://viragcsodak.gportal.hu/

4. Virágpompa Kft. - Selyem és müvirág nagykereskedés Új ablak: http://viragpompa.hu/

A Virágpompa Kft. selyemvirágok gyártásával, távol-keleti importjával valamint ezen termékek nagykereskedelmével foglalkozik. Ezek mellett kerámiák, müanyagból készült virágok, mükoszorúk és egyéb virágkötészeti kellékek, mint pl.: csomagolóanyagok, dekorszalagok, koszorúszalagok, drótok és alapok, egyéb szezonális termékek (valentin, húsvét, ballagás, mindenszentek, karácsony) is megtalálhatóak termékpalettánkon.

http://viragpompa.hu/

© 2006-2018 Kereső