WYW kereső

Weblapok:  

1. Allfinance Online Befektetés és Hitel Center Új ablak: http://www.allcon.hu/

Cégünk fõ tevékenységi köre az új és használt ingatlanok építéséhez, vásárlásához, korszerüsítéséhez, bõvítésekhez és felújításokhoz kapcsolódó hitelek közvetítése. Célunk az, hogy az ügyfelek igényeinek, céljainak és lehetõségeinek figyelembevételével a leg megfelelõbb hitelkonstrukciót közvetítsük. Lehetõség van az ingatlan hiteleken kívül személyi hitelek, autóhitelek és lakáslízing termékek igénylésére is.

http://www.allcon.hu/

2. Bankhitelek Új ablak: http://www.bankhitelek.info/

Bankhitelek leírásai. Egyéb banki információk: KHR-BAR; Hitelbírálat; Szükséges dokumentumok.

http://www.bankhitelek.info/

3. Hitelaréna Új ablak: http://www.hitelarena.hu/

Független hitel és pénzügyi tanácsadás, ingyenes hitel ajánlatkérés. Önnek csak egy rövid kérdőívet kell kitöltenie és a rendszerben regisztrált hitelközvetítők, illetve pénzügyi tanácsadók megkeresik Önt az Ön számára legkedvezőbb ajánlattal.

http://www.hitelarena.hu/

4. Hiteleslap Új ablak: http://www.hiteleslap.hu/

Mi HITELESEK vagyunk, vajon Ön hitelképes? Hitelkiváltás, lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghitel és ingatlan kínálat egy helyen.

http://www.hiteleslap.hu/

5. Hitelkalkulátor.eu Új ablak: http://www.hitelkalkulator.eu/

Összehasonlító hitelkalkulátor, professzionális felhasználásra.

http://www.hitelkalkulator.eu/

6. Jelzalog.com Új ablak: http://www.jelzalog.com/

A 2008 õsze óta tartó világgazdasági recesszió hatására a hitelezési gyakorlat Magyarországon is radikálisan változik. A hiteltermékek zöme megszünt, ami megmaradt átalakult, vagy kamatát a bank felemelte. A bankok egyre kevesebb esetben nyújtanak hitelt – gyakran olyan ügyfeleket sem hiteleznek meg, akiknek egy éve még egyértelmüen kölcsönt nyújtottak volna. Több a váratlan helyzet a hitelbírálat során, egyre gyakrabban a szokásoshoz képest plusz dokumentumokat, igazolásokat kérnek be a bankok, amire jó elõre felkészülni. A független hitelközvetítõ cégek között egyre gyakoribb, hogy jutalékot kérnek az ügyféltõl. Több munkájuk van egy hitelkérelemmel, mint korábban, mert kevesebb a „jó ügyfél” és a bankok hitelezési kedve kisebb, mint volt. A jelzalog.com tanácsadói hálózata az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: - DÍJMENTES hiteltanácsadás segítünk kiválasztani az Ön számára legkedvezõbb bankot és segítünk jól összeállítani a hitelkérelmét - DÍJMENTES hiteligénylés elõzetes és egyszeri költségek nélkül - bizonyos hiteltermékek esetében - DÍJMENTES hitelügyintézés az esetek zömében külön költségek felszámítása nélkül elvállajuk ügyét, ha nem, azt az elsõ beszélgetés során tisztázzuk Önnel Hiteltanácsadó kollégáink mindegyike legalább 4-5 éve ismeri a piacot, és igazoltan legalább 2-2,5 milliárd forintnyi folyósított hitelállománya van. Az összes jelentõs pénzintézettel folyamatos kapcsolatban állunk Magyarországon. Mi nem ígérjük azt, hogy bárkinek bármit „elintézünk”. Úgy hisszük, Önnek nem erre van szüksége. Nem mindenki hitelképes, aki hitelt szeretne felvenni, ez közismert tény. Mi azonnal jelezzük, ha nem tudunk gyorsan segíteni, és még tanácsot is adunk, hova fordulhat, milyen lehetõségei vannak. Ha egy ügyet elvállalunk, annak sikerében biztosak vagyunk. Megtisztelõ megkeresését várva, jelzalog.com

http://www.jelzalog.com/

7. Milton Zrt. Új ablak: http://miltonzrt.hu/

Minden ami ingatlanfinanszírozás.

http://miltonzrt.hu/

8. Milton Zrt. Új ablak: http://www.miltonzrt.hu/

Minden, ami ingatlanfinanszírozás! Magas színvonalú, rugalmas, korszerü pénzügyi konstrukcióinkat kínálunk vállalkozóknak és a magánszemélyeknek.

http://www.miltonzrt.hu/

9. OnlineHitelTrend, független hiteltanácsadó oldal Új ablak: http://www.onlinehiteltrend.hu/

Versenyeztesse meg a hiteltanácsadókat!

http://www.onlinehiteltrend.hu/

© 2006-2018 Kereső