WYW kereső

Weblapok:  

1. flytandem.hu - siklóernyõs tandemrepülés profikkal Új ablak: http://www.flytandem.eoldal.hu/

Álmodott valaha arról, hogy szabadon repüljön, mint a madarak? Mi valóra váltjuk az álmát! Repüljön velünk! A siklóernyõs tandemrepülés egyedülálló élmény, melyet mindenki átélhet kortól és fizikumtól függetlenül! Csodálja meg a Dunakanyart a magasból!

http://www.flytandem.eoldal.hu/

2. Hõlégballon Új ablak: http://www.holegballon.com/

Repültél valaha föld és ég között teljes csendben lebegve? A hõlégballonos élmény a legrégebbi repülési forma történelmünkben. Tartozz azok közé, akik szintén kipróbálták, ajándékozd meg magad vagy ismerõseidet egy ballonos sétarepüléssel.

http://www.holegballon.com/

3. Hőlégballon.net Új ablak: http://www.holegballon.net/

Igen, lehetőséged van arra Neked is, hogy hőlégballonozz. Legtöbben párjukkal jelentkeznek be hozzánk; illetve ajándéknak, meglepetésnek vásárolják a hőlégballonozást másoknak.

http://www.holegballon.net/

4. Sétarepülés Új ablak: http://www.ha-ser.hu/

Cégünk sétarepüléssel foglalkozik belföldön. Válasszon útvonalaink közül. Lehtõség van sétarepülés ajándékutalvány vásárlására is.

http://www.ha-ser.hu/

5. Sétarepülés - Légi kaland Új ablak: http://www.legikaland.hu/

Sétarepülés! Ha szeretné kipróbálni, milyen érzés egy kisrepülõ fedélzetén a magasba emelkedni, vagy megajándékozna valakit egy ilyen felejthetetlen élménnyel.

http://www.legikaland.hu/

6. Sétarepülés, légifotó, pilótaképzés, légi reklám, hangártárolási szolgáltatás, távvezetékek légi ellenőrzése Új ablak: http://bognair.hu/

A BognAIR Kft. pilótái 25 éve a repüléssel foglalkoznak. Tevékenységeinket repülőgéppel és motoros sárkányrepülővel is végezzük. Sétarepülést a Balaton környékén, közelebbről a Badacsonyi régióban indítunk. Légifotókat kérésre saját profi fotósunkkal készíttetünk, akár az ország egész területén. A pilótaképzést a Tapolcai repülőtéren nagy gyakorlattal rendelkező oktató végzi. 2000 m2-es hangárunkban bértárolási szolgáltatást is kínálunk. Reklám célú repüléseket a repülő eszközön elhelyezett vagy vontatott transzparens formátumú reklámokkal meghatározott helyeken, illetve rendezvényeken végzünk.

http://bognair.hu/

© 2006-2018 Kereső