WYW kereső

Weblapok:  

1. - Medence Új ablak: http://medence.wyw.hu/

Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás.

http://medence.wyw.hu/

2. Canadaspa - masszázsmedence Új ablak: http://www.canadaspa.eu/

Magas színvonalú masszázsmedencék, széles választékban.

http://www.canadaspa.eu/

3. Mobil medencefedések gyártása és exportálása Új ablak: http://www.aquacomet.hu/

Vállalkozásunk több mint 15 éve aktív szereplõje az európai uszodatechnikai piacnak. Medencefedés és medence típusainkkal a minõségi termékekhez szokott vevõkör kompromisszummentes igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabítja a fürdõszezont, védi a medence vízét a szennyez

http://www.aquacomet.hu/

4. Polyester úszómedencék gyártása Új ablak: http://www.nautiluspool.hu/

A Nautilus üvegszálas medence típusokat, a várható igénybevételnek megfelelõen tesztelt, csúcsminõségû alapanyagokból gyártjuk. Medencéink vízzel érintkezõ gelcoat rétege a nemzetközi gyakorlatban ismert összes, kémiai és fizikai sokkoláson alapuló teszteljárás szerint bevizsgált és ellenõrzött. A medence falszerkezetének külsõ védelmét adó gelcoat réteget 2-3 rétegben, a legkorszerübb szóró-berendezésekkel, túlnyomásos fütött kabinokban visszük fel a gyártószerszámokra. Minden típus változatos színválasztékkal, monochrom és 3D multicolor felülettel is rendelhetõ. A mechanikai tulajdonságok fokozása érdekében az üvegszálas medence szerkezetét szendvicsszerüen építjük fel. Az egyes Nautilus medencék magas minõségét a gyártóüzem és a felhasználás helye között is fontos megõrizni, ezért nagy gondot fordítunk a szállítás és anyagmozgatás feltételeinek biztosítására. Vállalkozásunk speciális medenceszállító trailereivel vállalja a szállítást és az építési területen történõ daruzását. A Nautilus folyamatosan bõvülõ modell és színválaszték mellett hosszú élettartamú, magas minõségü úszómedencéket ajánl partnereinek.

http://www.nautiluspool.hu/

5. Waterair medence Új ablak: http://www.medence.org/

Ha Önnek van már családja, szép háza, ápolt kertje, jó kocsija, gondtalan életet biztosító jövedelme, akkor Önnek megvan már mindene! Mit is akarhatna még? Például azt, hogy otthon is kellemesen, vízközelben tölthessék az idõt a gyermekei. Vagy, hogy egy forró, nyári napon összehozza a családot – gyerekeket, unokákat, dédunokákat. Vagy meghívhatná barátait, kollégáit, üzletfeleit. Mit szólna egy kerti partihoz az új medence körül?

http://www.medence.org/

© 2006-2018 Kereső