WYW kereső

Weblapok:  

1. Bátki Pál Ügyvédi Iroda Új ablak: http://www.batki.info/

Bátki Pál Ügyvédi Iroda. Büntetõjoggal, ingatlanjoggal, nemzetközi joggal foglalkozó ügyvédi iroda Budapesten. A honlapon megtalálhatók büntetõjogi és polgári jogi témák, szócikkek lényegre törõ, szakszerü leírása.

http://www.batki.info/

2. Cégjog Info Új ablak: http://www.cegjog.info/

A honlap átfogó segítséget nyújt - jogszabályokkal, jogszabály-magyarázatokkal, ingyenes tanácsadással, stb. - a cégjoggal összefüggő problémák megoldásában

http://www.cegjog.info/

3. Dr. Ferenczy - Nagy István ügyvéd Új ablak: http://www.fni.hu/

Dr. Ferenczy - Nagy István ügyvéd. A honlap ügyvédi irodám megismerésén túl azt a célt szolgálja, hogy jogi problémáit közösen orvosoljuk.

http://www.fni.hu/

4. Dr. Hermann Ivett Annamária - ügyvéd, közlekedési szakjogász Új ablak: http://www.hermannet.hu/karteritesi-ugyek/

Azoknak akik közlekedési baleset okozói vagy annak szenvedő alanyai, Dr Hermann Ivett Annamária hatékony segítséget nyújt. Ha Ön a közúti közlekedés szabályait megszegi, ezáltal más emberek életét, testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, akkor bűncselekményt követ el. A cserbenhagyásos közlekedési balesetek okozóinak szüksége van közlekedési ügyvéd segítségére. A károk polgári jogi értelemben vagyoni és nem vagyoni károkra oszthatók fel. Ha Ön személyi sérüléssel járó balesetet szenved el kártérítési igénye lehet a károkozóval szemben. Ha a házasságot felbontják, határozni kell a gyermek hol, melyik szülőnél nyerjen elhelyezést.\r\nHa Ön személyi sérüléssel járó balesetet szenved el kártérítési igénye lehet a károkozóval szemben.

http://www.hermannet.hu/karteritesi-ugyek/

5. Dr. Littner ügyvéd Budapest Új ablak: http://www.drlittner.hu/

Második kerületi Ügyvédi Iroda, mely a magyar nyelv mellett angol, német és francia nyelveken is vállalja itthon letelepedett külföldiek jogi kérdéseinek rendezését. A Littner Ügyvédi Iroda főbb szakterülete az cégek alapítása és az ingatlanjog, így komplett jogi szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleik számára, akár Magyarországon szeretnének lakást vagy házat bérelni vagy vásárolni, továbbá magyar vállalkozás alapítása esetén vagy külföldi állampolgárok itthoni tartózkodásával kapcsolatos jogi ügyekben.

http://www.drlittner.hu/

6. dr. Molnár Anikó Új ablak: http://www.molnarugyvediiroda.hu/

Cégalapítás, Kft., Bt., Zrt. alapítás, ingatlan adás-vétel, házassági szerződés. Alapítson céget irodánk segítségével: \r\ncégbírósági beadás 1 munkanapon belül, garantált cégbejegyzés 1 munkaóra alatt. Jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a párja? Gyermekei vannak az előző házasságából? Családi vállalkozásban érdekelt, vagy egyszerűen csak szeretné megőrizni családi vagyonát, örökségét? Irodánk feltérképezi a már meglévő vagyont, és javaslataival segíti Önöket a méltányos megosztás kialakításában.

http://www.molnarugyvediiroda.hu/

7. Dr. Prekopa Orsolya - ügyvéd, Budapest Új ablak: http://www.drprekopa-ugyved.hu/

1042 Budapest, Munkásotthon u 18. I.em.11.

http://www.drprekopa-ugyved.hu/

8. Dr. Rozgonyi Anikó ügyvédi iroda Budapest Új ablak: http://www.drrozgonyi.hu/

Magánszemélyek, gazdasági társaságok és non-profit szervezetek képviselete. Társasági-, kereskedelmi-, munka-, adó-, ingatlanjogi és az egészségügyi jogi megbízások vállalása.

http://www.drrozgonyi.hu/

9. Dr. Székely Andrea ügyvéd Új ablak: http://drszekely.hu/

Budapesti sztárügyvéd

http://drszekely.hu/

10. Ingatlanjog.hu Új ablak: http://www.ingatlanjog.hu/

Ingatlanvásárlásai, - eladásai és ingatlanokkal kapcsolatos jogvitái kapcsán kérje az INGATLANJOG.HU területileg illetékes ügyvédjének ajánlatát! Szakszerű segítség a jogterület szakértőitől! www.ingatlanjog.hu

http://www.ingatlanjog.hu/

11. Német cég alapítása és jogi képviselet Új ablak: http://www.nemetjog.hu/

NZP Nagy Consulting. Német cége alapítása, könyvelése, iroda szolgáltatás.

http://www.nemetjog.hu/

12. Vidákovics Új ablak: http://www.vidakovics.hu/

Védelmet biztosítunk a büntetőeljárások terheltjeinek az ország egész területén legyen az fiatalkorú, felnőtt, vagy katona. Kiemelt tevékenységi köreink közé tartozik a családjog, kártérítési jog területén peres képviselet ellátása.

http://www.vidakovics.hu/

© 2006-2018 Kereső